cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj na vrt

clock-img

18.04.2006, 07:46

clock-img

NINA1

pencil-img

144

ojla,
kdaj boste posadile na vrt paradižnike,cvetačo in ostale vzgojene sadike.
a boste čakale do 1.maja oz. malo po njemu user posted image ?
jaz bi že kar takoj ko bo lepo vreme user posted image , se mi kar mudi na vrtuser posted image .

lp

clock-img

18.04.2006, 10:08

clock-img

bokalkb

pencil-img

6

živjo, jaz sadim paradižnik in papriko po 15.5,cvetačo, zgodnje zelje, krompir,čebulček,korenje,por,česenj sem pa že.
Lp in lepo,cvetočo pomlad

clock-img

18.04.2006, 10:28

clock-img

76suza

pencil-img

71

V rastlinjaku mi paradižnik že cveti. Krompir, korenček, fižol in solato imam že tudi zunaj. Kuplene sadike ledenke in mehke solte so že tako velike, da jih bomo čez kakšen teden že lahko jedli. Do tedaj pa imam še dovolj berivke.
Zunaj pa sem že posadila rani paradižnik, zelje in bučke in neko rdečo solato. Vse kuplene sadike. Sklila se ni je pa že rukola, rdeča redkvica, lukec, cesen in šalotka.
Posejala sem pa tudi že nizki rumeni fižol in grah. Vse imam pokrito z vrteksom.

Upam, da bo sedaj lepo vreme, da bo vse lepo uspevalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem