cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj na razvojno?

clock-img

30.09.2008, 23:15

clock-img

sneska

pencil-img

86

Pozdravljeni,

zanima me, kdaj ste sli z vasim otrokom na razvojno? Baje gredo tja vsi nedonosencki vsaj enkrat, vecina pa veckrat. Napotnico napise pediater? Nekje sem zasledila, da je prvi obisk lahko tudi brez napotnice - ne vem pa, ce je to res. Koliko casa pa se ponavadi caka na sprejem?

clock-img

01.10.2008, 07:04

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Pokliči in se naroči.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

01.10.2008, 13:03

clock-img

nara123

pencil-img

98

Meni je P na prvem pregledu pri enem mesecu dala napotnico za razvojno,datum za prvi obisk sem dobil hitro cca 14dni.sva pa tja hodile oz še hodiva vsak mesec,avgusta pa naju je napotila v razvojni še na NFT(nevrofizioterapijo)kamor hodiva 2 krat mesečno.  

clock-img

01.10.2008, 15:05

clock-img

mamikb

pencil-img

14

Mi smo dobili napotnico ob prvem pregledu pri pediatru, čakali pa smo cca. 20 dni, če vam jo pediater ni dal ga lahko vprašate ali pokličete direktno razvojno ambulanto...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem