cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj na prvi pohod

clock-img

29.10.2008, 10:45

clock-img

N.SI

pencil-img

194

ojla,

mi smo sicer novopečeni starši a me vseeno zanima, kdaj (starost) ste začeli z vašimi malčki "hribolazit" in na kaj ste bili poleg vremena,destinacije in nahrbtnika še posebej pozorni???

hvala

clock-img

29.10.2008, 10:49

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo bili ravno prejšnji mesec na krajšem izletu (4ure) z 8-mesečnim sinom in 3,5 letno hčerko, ki je pot že prehodila sama user posted image

Varen korak in veliko lepih trenutkov user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.10.2008, 14:56

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Mi smo hodili pravzaprav že od začetka, najprej z vozičkom in nahrbtnikom, potem postopoma sama.
Ampak res veselje imata pa lazit po hribih šele sedaj ( 4 in 6 let ), ta starejšemu je relativno pozno postalo všeč.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

19.04.2009, 13:39

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Prvič z Ronjo pri 3 tednih, na Golovecuser posted image , sva zalutala in je ratal celodnevni izletuser posted image - nisva mela sabo ne za jest, ne za pit...user posted image No, zanjo že, hehe, zize sem mela sabo...
Z Lejlo pri 3 mesecih na Tinjanu, tako da je bil malo bolj resen hrib, sicer pa se vozičkamo ali slingamo itak že od rojstva pri obeh...

nuala, pri 6ih letih še ni pozno! meni šele zdaj ratuje všečuser posted image , sem bolj morski človek...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem