cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj kahlica?

clock-img

20.08.2004, 22:41

clock-img

malena24

pencil-img

38

Hcerka je bila junija stara dve leti in zaceli smo z kahlico. Prvo tako, da sem jo pac posadila na kahlico, malo je gori sedela, vmes sma risale, brale knjigice ipd. Enkrat se ji je posrecilo, da je kakala, enkrat pa MALO lulala. Sicer dobro ve, kdaj bo lulala in kdaj kakala, ampak noce it na kahlico. Te dneve, ko je tako vroce, jo imam samo v majcki, brez plenicke, in ko rece 'lulat' jo hocem dat sedet na kahlico - pa se razjoce. Kako naprej???:zmeden::zmeden:
LP, :sloncek:

clock-img

20.08.2004, 22:43

clock-img

malena24

pencil-img

38

hja, pozabila napisat - ko se razjoce, ji potem dam plenicko, in takoj je vse ok.... Kaj delam narobe???
Sem prepozna? prehitra? S kolkimi leti so pa vasi otroci zaceli hodit na kahlo??

clock-img

23.08.2004, 07:55

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

moja hčerkica je prav tako junija dopolnila 2 leti........moja tudi sploh ni hotela na kahlico lulat in potem sem jo da naj gre travco zalit....potem je nekaj časa lulala na travico nakar sem jo pa da je ze velika punca pa sem jo kar lepo na tavelik wc dala in zdej je ze 3 tedne suha podnevi :), ponoči ma pa še pleničko

clock-img

23.08.2004, 19:11

clock-img

Anonimen

:sloncek::sloncek:Pa res poskusi z velikim wc,kupi tisto deskico ki pomajnša odprtino Wc drži jo poskusit ni greh,nič silit.:duda::duda:

clock-img

23.08.2004, 20:46

clock-img

Anonimen

Baje obstaja ena knjiga o tem, kako otroka navaditi na kahlico. Sem jo zadnjič tudi v knjižnici videla.
Poskusi se pozanimati.

clock-img

23.08.2004, 21:14

clock-img

malena24

pencil-img

38

oh, vasi so pa super :bravo:
saj bo tudi moji potegnilo, sicer je nikam ne priganjam, saj se imava cas, bi pa prosila za naslov tiste knjige, ce bi se dalo - da jo lahko grem v knjiznico iskat!

clock-img

24.08.2004, 14:50

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

Tudi moja mala ni nikoli marala kahlice in je nismo silili. Je pa zato navdušena nad pravim Wc jem (seveda z nastavkom) in ga pridno uporblja - tako kot mami in oči (no, podobno kot oči):hudicek:

clock-img

24.08.2004, 15:11

clock-img

Anonimen

No, če naslova ne ve nobena na pamet, bom naslednič, ko bom v knjižnici, pogledala in napisala.

clock-img

24.08.2004, 18:48

clock-img

malena24

pencil-img

38

Hvala!

clock-img

24.08.2004, 19:09

clock-img

Anonimen

Sem pogledala kar na COBISS.
Gilbert Jane M.: Navajanje na kahlico. Za lažji prehod od pleničk do školjke. Didakta, 2003. Radovljica.

Našla sem še eno pravljico na temo "kahla":
Aline de Petigny: Matevžu je uspelo. O zajčku, ki je dobil kahlico. Mladinska knjiga, 2004. Ljubljana.

Nisem pa pregledala ne ene ne druge, tako da kvalitete ne poznam. Če jih boš pregledala, sporoči, da bomo vedele tudi ostale.

clock-img

04.11.2004, 14:15

clock-img

Abby

pencil-img

617

Moja je pri 2 in pol še tako v pleničkah, da se kar kadi. Pa se nič ne vznemirjam. Me je odvajanje od dojenja, ki je potekalo tako zlahka, kot si nisem drznila niti upati, navdalo s takšnim optimizmom, da sem prepričana, da tudi s kahlo ne bo težav, ko bo pravi čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem