cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj je O po jemanju klomifena

clock-img

20.09.2005, 11:57

clock-img

cica

pencil-img

141

Punce, saj vem da smo to že predelale še in še, pa vseeno. Tretji M pijem klomifen, pa bi rada vedela, kako piše v navodilih glede O. Navodila sem po pomoti vrgla stran.
Čisto sem zmedena, 5 dan sem pozabila vzeti in sem po nasvetu g, začela s šestim dnem. Sedaj pa me zanima, kdaj bo nastopila O.
Vem, da v navodilih piše, zato HELP. Datum mi bo prav prišel.

clock-img

20.09.2005, 12:02

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Naj bi prišlo do ovulacije med 5. - 9. dnem po prenehanju jemanja - lahko se celo zgodi, da imaš več ovulacij - če pridelaš več kot en folikel, se le-ti lahko razvijejo (in "počijo") na različne dneve... Torej, najbolj ziher je, da sta s partnerjem v akciji vse dni (je pa to težko, glede na to, da je O bolj boleča kot običajno).

Good luck (za vse nas) !

clock-img

20.09.2005, 13:06

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz sem jo do sedaj imela najhitreje 16. in najkasneje 19. dan ciklusa (5 ciklusov, 5 razlicnih O).

clock-img

20.09.2005, 16:31

clock-img

cica

pencil-img

141

Hvala za vaše odgovore.

clock-img

20.09.2005, 16:48

clock-img

gojska

pencil-img

1128

14 dan od prvega dneva menstruacije, če imaš na 28 dni.
Najbolj plodna pa si tri dni pred in na dan ovulacije.   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem