cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kave bi....

clock-img

30.09.2009, 11:18

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

ene pravijo da jim v nosečnosti zasmrdi, meni pa diši.... koliko lahko največ?

clock-img

30.09.2009, 11:35

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Zdi se mi, da je priporočena količina ena skodelica dnevno.

krepat ma ne molat

clock-img

30.09.2009, 12:04

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Kok je bi pa ti spila? glih pretiravat ti ni treba, privošči si jo pa le.

clock-img

30.09.2009, 12:11

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Jaz sem jo popila vsako jutro, popoldan pa sem si privoščila kapučino.

clock-img

30.09.2009, 12:26

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

ne, ne bi je spila 10 skodelic, bi pa recmo eno na dan max dve, z mlekom, al pa belo. sam tok da mi mal pritisk dvigne, da lahk prežvim v službi....

clock-img

30.09.2009, 12:42

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

ne, ne bi je spila 10 skodelic, bi pa recmo eno na dan max dve, z mlekom, al pa belo. sam tok da mi mal pritisk dvigne, da lahk prežvim v službi....

Kamot. Bolš kot da te glava boli zarad nizkega pritiska.

clock-img

02.10.2009, 19:01

clock-img

mala Emina

pencil-img

5

No pri meni je bilo takole...nakaj časa mi je pasala jutranja kavica in potem pa seveda vsak dan manjuser posted image ...in sedaj namesto jutranje kave spijem kakšen čaj ali pa naravni pomarančni sok user posted image !Kot ste že omenili je priporočljiva ena kavica,seveda je pa vse odvisno od posameznika!

lp

clock-img

02.10.2009, 19:19

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mala Emina

No pri meni je bilo takole...nakaj časa mi je pasala jutranja kavica in potem pa seveda vsak dan manjuser posted image ...in sedaj namesto jutranje kave spijem kakšen čaj ali pa naravni pomarančni sok user posted image !Kot ste že omenili je priporočljiva ena kavica,seveda je pa vse odvisno od posameznika!

lp

Ja, meni je tudi noro pasal čaj, ampak proti koncu user posted image pa spet nazaj jutranja kavica. Sem pa mogla pit samo brezkofeinsko

Mislim da ob 2 normalnih kavicah, ni kakih posledic, če pa je kaka več, pa bo mogoče malček mal več žural ponoči user posted image .

clock-img

02.10.2009, 19:20

clock-img

Anonimen

2 do 3 komot.

clock-img

19.10.2009, 18:48

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

brez pretiravanja lahko recem, da sem bla pred nosecnostjo odvisna od kave-kjerkoli, kadarkoli samo kava in kozarec vode...
ko sem zanosila, sem POSKUSLA brez kave in...zdrzala en dan, za katerega pa lahko recem, da je bil katastrofa! pocutje slabo u iber, za glavo sem bla pa prepricana, da mi jo bo zdaj zdaj odneslo z vratu! ta dan sem ob devetih zvecer spila, ma kaj spila-pozrla-skodelico kave in bla v nirvani (kok mal rabimo nekateri,aneuser posted image )
od takrat spijem jutranjo tursko z mlekom in to 2dcl skodelico, cez dan pa ce mi zadisi, si jo tudi privoscimuser posted image  
mucit se ne smemo!! ce pase-si vzamiuser posted image  

clock-img

19.10.2009, 19:03

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Jaz spijem zjutraj obvezno črno brez vsega, popoldne z mlekom. Prve 3 mesece mi je itak smrdela, potem sem jo pa nujno rabla. KEr imam nizek pritisk mi jo je celo g. priporočala, je rekla 2 skodelici na dan komot.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

04.11.2009, 10:20

clock-img

tinci1

pencil-img

43

Kaaavaaaa!
Jaz bi jo tudi. ;)

Po prvi nosečnosti sem postala pravi odvisnik od kave, tako da dve veliki skodelici na dan sta bili skoraj premalo. ;)
Sedaj mi pa tako smrdi, da je tudi videti ne morem. Upam, da bo pri tretjem mesecu minilo, da bom lahko spet kakšno popila za užitek. Je pa ras, da bi morala tudi sedaj kakšno, ker imam zelo nizek pritisk, ampak ne gre.

LP,
Tinci

clock-img

14.11.2009, 14:01

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

Jaz se tudi strinjam z drugimi.
Kavo lahko, seveda v zmernih količinah.
Meni jo je G še celo priporočila, zaradi glavobolov, ki so posledica nizkega pritiska.
Tako, da če imaš tudi ti s tem probleme imaš vsaj izgovor, hehe.

Uživaj ob user posted image !

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

clock-img

16.11.2009, 14:12

clock-img

Mareli

pencil-img

29

oooo punce...user posted image

kak sem vesela tele debate, nisem vedela da sploh lahko jo pijem. a zdej si jo bom pa privoščila, namreč sem velika ljubiteljica turške kave

clock-img

17.11.2009, 13:38

clock-img

Meemee

pencil-img

490

Jaz tudi nisem nehala pit kave. Je pa res, da spijem samo eno na dan (največ dve).

user posted image

clock-img

18.11.2009, 16:16

clock-img

j.b.

pencil-img

514

Živjo,

meni je na začetku, ko sem jo samo kuhala za druge - tako smrdela de je malo manjkalo da nisem letela na wc.
Čeprav sem bila pred tem prava odvisnica, in popila po več "golid" na dan.user posted image
Zdej ko sem pršlo v drugo tromesečje pa jo spet lahko pijem, mi ni smrdi več. Spijem približno dve dnevno.user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:11

clock-img

extra

pencil-img

145

JAZ spijem eno kavico na dan, zjutrej. <mogoče popoldne če dobim kakšne obiske
še en kapučino, tist v prahu.
Sem od začetka poskušala da jo nebi, vendar ne ne gre...sem imela tak glavobol,
da je blo groza.
Mislim, da ena kavica na dan ne sme škodvati plodku.

clock-img

23.11.2009, 10:11

clock-img

Moycaa

pencil-img

50

Pozdravljene!

Meni je od začetka nosečnosti full zasmrdela kuhana kava. Sedaj v 18. tednu, mi je pa "zapasala". Vendar z mlekom, prej sem pila črno (turško) nič sladkane.
tako da, če si privoščiš dve skodelici na dan ni nič narobe! Preverjeno pri dveh zdravnikih. user posted image

Lp! user posted image

clock-img

23.11.2009, 10:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

ene pravijo da jim v nosečnosti zasmrdi, meni pa diši.... koliko lahko največ?

meni je ravn tako pasala na zacetku sploh,sem jo pila brez kofeina.Ni razlikeuser posted image

clock-img

23.11.2009, 13:10

clock-img

soncica01

pencil-img

278

jaz sem celo nosečnost pila samo eno ''normalno'' kavo na dan in to zjutraj po zajtrku.

Če bom še 1x noseča, bom delala isto, ker punčka ni imela nobenih posledic.

Srečno vsem nosečkam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem