cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

katero vrsto?

clock-img

25.02.2008, 07:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Midva bi posadila par trsov (4 ali 5 kom), da jih imamo malo za senčko, malo pa za jest. Ampak, ker ne poznava sort, naju zanima, katero vrsto predlagate? Mi smo doma imeli take dobre sorte (je oče prinesel z lendavskih goric), pa mama tudi ne ve, kako se je reklo tem vrstam. Kako pa se pravilno reče "kozjim zizom"?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.02.2008, 08:25

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz sem lani na celjskem sejmom jedla Rizvanca, to je belo grozdje, imelo pa ga je podjetje Grič iz Slov. Konjic. Noro sladek in sočen, pa tud vino je bilo super.
Ker jaz ponavadi teh domačih nimam nevem kako rada, ta pa je izjem res. lp

clock-img

25.02.2008, 10:30

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Jaz ti priporočam namizno grozdje in ne tisto za pridelavo v vino.
Povsot tam kjer prodajajo trse ti bodo znali svetovati.

clock-img

25.02.2008, 12:09

clock-img

muška

pencil-img

3223

to že, ampak namizno grozdje je zelo pozno zrelo!

clock-img

25.02.2008, 19:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

to že, ampak namizno grozdje je zelo pozno zrelo!

Saj nič hudega, če je kak trs, ki pozneje dozori - saj ne bomo prešali, pač pa le sproti jedli - pa najbolj gre za senco in za zastret poglede pred sosedi user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem