cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

katero literaturo

clock-img

27.02.2006, 14:18

clock-img

india

pencil-img

5342

uporabljate kot pomoč pri vrtnarjenju oz. da dobite napotke,ideje...?

Jaz kupujem revijo MOJ VRT, naročena sem na Gaio. No, pa redno spremljam nasvete v Večeru in 7D in Večerove posebne izdaje.

clock-img

27.02.2006, 14:29

clock-img

NINA1

pencil-img

144

ojla,
ne uporabljam literature, večinoma sem sama svoj mojster ali pa kaj izvem od drugih, v kakšne ekstreme pa ne grem user posted image .
pogledam kdaj kakšno revijo, nisem pa na nobeno naročena.
se pa vedno znova kaj naučim, ko eksperimentiram user posted image .

lp Nina

clock-img

27.02.2006, 19:59

clock-img

Anonimen

Naročena na Moj mali svet, Rože in vrt in Vrtnarja. Doma imam en kup tematskih knjig in splošnih pregledov rastlin.
Kamorkoli grem po svetu, si ogledam botanični vrt in parke v mestu. Pogosto obiščem razne vrtnarije in njihove razstavne terene. Pa na sprehodim zijam čez plot v tuje vrtove. user posted image

clock-img

27.02.2006, 23:05

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Naročena na Gaio, potem pa včasih kupim Moj vrt.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

01.03.2006, 08:07

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hehe, jaz tudi rada zijala prodajam;) spomladi so sprehodi tako fletni, ko vsi vrtovi brstijo, se bohotijo v zelenju in cvetju, pa v gozdu je najlepši pogled proti nebu skozi sveže olistan bukov gozd.

sicer imam nekaj knjig in tu in tam si kupim Rože in vrt.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem