cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

katero družabno igro?

clock-img

15.11.2009, 11:56

clock-img

vicki

pencil-img

86

Bliža se Miklavž in letos ne bom preveč zapravljala, bi pa vseeno rada kupila za celo družino kakšno družabno igro, da nam bodo zimski dnevi hitreje minevali. Otroka sta starra 10 in 6,5 let. Razmišljala sem o Naseljencih otoka Katan - za 2-4 igralce. Bo igra 6-letniku dovolj zanimiva? Imamo monopoli, vendar se ga hitro naveliča, saj še ne pozna številk in mu je hitro brezveze.
Katere igre imate vi ? Lepo prosim za kakšen nasvet, ..Lep dan vam želimuser posted image

clock-img

15.11.2009, 15:10

clock-img

mikina

pencil-img

240

Mi res preigramo dosti družabnih iger. In tako sta mlajši lansko leto dobili Naseljenci otoka Katan za božič (igrali nismo še nobenkrat) oz. mogoče še nismo "pogruntali" igre. Najraje igramo Scrabble, Cluedo, Labirint, Sagaland, Scotland Yard, Holiday, Otok zakladov, če pa se nam neda nobeno od naštetih pa se gremo Ime Priimek Vas Država... (  te se najmlajša ne gre - 5 let). Ostale igre pa se petletnica vse igra enakovredno z nami. Ok pri Scrabble sve midve ponavadi skupaj. Pa naše imajo tudi zdržljivost pri igrah lahko se igramo tudi 4 ure pa se ne naveličajo. Aja stare pa so 13, 9 in 5 let.

clock-img

15.11.2009, 18:07

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

Mi imamo Catan, in moram rečt da je super igra. Vzame ti minimalno dve uri časa (če ne več) in je res treba fino razmišljat kam boš postavil svoje ceste in mesta, da boš pridobil čimveč surovin.

Sedaj nameravamo kupit še dodatke postopoma: Trgovci in barbari, mornarji in pa Mesta in vitezi








_____________________________

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

clock-img

15.11.2009, 20:25

clock-img

vicki

pencil-img

86

Mi lahko razloži kdo na kratko Otok zakladov, cluedo, Sagaland,.....za vse te igre sem že slišala, ne vem pa kaj je bistvo njihove igre.

clock-img

19.11.2009, 21:08

clock-img

vicki

pencil-img

86

Danes sem bila v trgovini in sem malo zmedena. Katere naseljence otoka Katan naj kupim? za tiste nad 10 let ali Junior? Mika me Junior, ampak ne bi rada da se ga prehitro naveličamo. Kateri bi bil boljši? Hvala in lep večer vam želim. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem