cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri pesek ne pušča vonja?

clock-img

11.07.2011, 09:28

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

torej imamo mucka in kljub temu da mu wc redno čistim, je vonj grozen. uporabljam pa hoferjev pesek, ki se sprime v grude. 

clock-img

11.07.2011, 12:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.07.2011, 13:46

clock-img

cvetje

pencil-img

1

seveda peski iz Hoferja, Lidla puščajo vonj.....Ker so nizkocenovni in nekvalitetni.Izberi takega, ki ima silikonski krogljice, le-te vpijejo urin in neprijetenj volj.Kakce lahko vržeš kar v školjko, ker se silikon razgradi. Vrečka je roza barave, ena količina pa zadosti za enega mucka do dveh tednov, samo kakce mečeš v wc. ko je rumene barve silikon, pa preprosto vržeš stran in zamenjaš.

clock-img

11.07.2011, 14:47

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

no to pa se ne strinjam. če je poceni ne pomeni da ni dober. smo imeli v prvotni uporabi enga dragega pa je prav tako puščal vonjave.
kristalni pa nam ni všeč smo probali vendar nočem da se raznaša po stanovanju. najraje takega ki se sprime skup, da sproti čistim kakce in urin.

clock-img

11.07.2011, 14:57

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

mi smo se najbolj zadovoljni z milerjevim(ne vem, kak se mu rece)-dela lepe kepice(se sprime), vonja ni(je pa res, da je wc na balkonu in ne notri), cena ugodnauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

11.07.2011, 15:08

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

mi sicer imamo balkon, vendar živimo v bloki, pa bi se bala, da muc pade z ograje. zato mora biti njegov wc v kopalnici, kjer pa ni okna im mi je grozno ko moram čistit pa vohat ta smrad:( enega z milerja imam doma samo ga še nisem sprobala, je taka modra včrečka.

clock-img

11.07.2011, 19:54

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Jaz sem mešala enega z belimi kamenčki (iz Mullerja) z enim navadnim, drobnozrnatim. Če sem uporabila samo drobnozrnatega, se mi je preveć v kepe sprijemalo vse skupaj, če pa samo velikozrnatega, pa sta mi ga raznašala okoli (ne morš verjet, kak so eni mački mahnjeni na lovljenje kamenčkov po stanovanju user posted image ). Ta kombinacija mi je bla na koncu še najbolj všeč, je pa res, da katerih drugih nisem niti sprobala. Sem ga pa ful pogosto menjevala, ker 2 mački pač veliko nalulata (od dveh identičnih wc posod sta uporabljali samo eno, druge se še dotaknit nista hoteli user posted image ).
Zdaj imam samo še eno muco, ki je veliko tudi zunaj, pa si je kr vrt izbrala za svoj wc. Meni je pa tud prav user posted image

clock-img

11.07.2011, 19:57

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Aja, kar se cene tiče. Ta velikozrnat je na pogled identičen kot Catsan, ampak za pol cenejši. Tak da ene nizkocenovne zadeve znajo bit čist ok in se lahk kosajo z dražjimi user posted image

clock-img

19.07.2011, 11:50

clock-img

malania

pencil-img

613

Mi uporabljamo takega v taki veliki modri škatli (znamka Ever Clean) in smo s tem najbolj zadovoljni. Prodajajo ga v Zooticu in mr Petu, morda tudi drugje, ne vem.. Imajo pa več vrst (proti vonju, za muce ki kopljejo.. itd.).
Poleg tega priporočam pokriti WC, pesek ti ne leti ven, pa tudi vonja se ne toliko..
Npr. http://trgovina.mrpet.si/article.asp?ArticleID=6414

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

29.07.2011, 23:58

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Mi imamo tegale: http://trgovina.mrpet.si/article.asp?ArticleID=5717
res je drag, ampak čisto nič ne smrdi. Smo preizkusili že vse user posted image pa meni še najbolj smrdijo tisti silikonski, hoferjev je ok, čeprav ga ful več gre kot tega našega. Naša mačka je itak ful zbirčna, kar se wcjev tiče ... mora dišat user posted image

Ni nam dolgčas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem