cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri keksi

clock-img

16.10.2004, 18:50

clock-img

willma

pencil-img

839

Pozdravljeni!
Naš Žan ima 4 mesece, sicer ga želim vsaj do 6. meseca polno dojit, toda v usteca pa že dobi pravo hrano, s tem da za sedaj še samo spoznavamo okuse....skoraj vse;)
Me pa zanima, s katerimi kesi je najbolje da se začne oz. kateri so primerni, da mu jih dam v rokice in se ne rabim sekirat, če bo ga malo pojedel?
Mislim na ...ali bebi keksi ali albert keksi ali milupa keksi.....???
:zmeden2:

Hvala
lp
:angel:Kolenci:hudicek:

clock-img

16.10.2004, 18:52

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Najboljši so navadni baby piškoti (saj veš tisti za tiramisu), se ne rabiš sikirat, da se mu bo kaj zataknilo, ker se preprosto stopijo. Je pa res da naredijo VELIKOOOO svinjarije :ups:.

clock-img

16.10.2004, 22:24

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Meni pa so najboljši od Milupe za starost 6. mesecev. So dobri, najpomembneje pa je da se topijo lepo v ustih. Kot pa je povedala Maja, pa je res-pričakuj veliko svinjarijo...

:muca::kuza::muca:

clock-img

16.10.2004, 22:56

clock-img

Anonimen

Jaz mislim, da katerekoli piškotke, na katerih piše od. 4. meseca dalje, po mojem je bistveno, da so do 7-8 meseca brez glutena...Je pa ultra packarija, tko da jaz naši pupi velikokrat dam kar riževe vaflje brez glutena in jih ima zelo rada - pa še packarije NI, manj sladkorja...

clock-img

18.10.2004, 22:06

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Jaz sem kupila Hippove in Milupine kekse - pa sem bolj zadovoljna z Milupinimi. So večji in se super topijo. Naša Pia celo zelo uživa, če so keksi zlepljeni na njenih prstih - prav mečka jih. Sem že razmišljala, da bi ji kupila plastelin:sloncek:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem