cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri štedilnik

clock-img

05.01.2006, 12:43

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Kupiti moramo nov štedilnik- prostostoječi s pečico. Saj meni je žal, da ne morem kupiti kuhalne plošče in pečice posebej, ampak to bi potegnilo za sabo še celo novo kuhinjo.user posted image  Najenostavnejše za naš žep je na staro mesto porinit novega. Kaj predlagate v cenovnem razredu do 150.000. Sem se najbolj zagrela za Gorenje, ker ma 5 letno garancijo. Mate kakšne iskušnje?

clock-img

05.01.2006, 13:06

clock-img

jota

pencil-img

52

Midva imava Gorenjevega prostostoječega, brez plina, samo steklokeramične plošče in je super. Tudi pečica peče enkratno.

Uživaj in lp.

clock-img

05.01.2006, 13:15

clock-img

pikica123

pencil-img

140

priporočam steklokeramično

Lp

clock-img

05.01.2006, 15:20

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Odsvetujem Gorenje, nam je pečica crknila že prvo leto, pa ni bila poceniuser posted image , pomivalni crknil po dveh letihuser posted image .....tako da nikoli več nič od Gorenja, rajši kupim kaj bolj poceni, pa ko bo crknilo se ne bom jezila.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

05.01.2006, 15:24

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Jaz sem tudi pristas gorenja - smo v zadnjih 10 letih kupili dva prostostojeca stedilnika in oba odlicno kuhata in peceta, tudi vgradne pecice in kuhalne plosce so super. Meni ni nic zal.

clock-img

05.01.2006, 18:10

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Tudi midva imava vgradno pečico in ploščo (plin+elektrika) od Gorenja in sva naravnost navdušena! Veliko stvari pečeva z uporabo timerja in tako naju zjutraj zbudijo sveži rogljički, po prihodu iz službe pa včasih čaka kaj pečenega... Gorenje - priporočam.

clock-img

06.01.2006, 14:35

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Jaz prisegam samo na steklokeramiko user posted image  se mi zdijo res super ,tudi enostavni so za čiščenje, pa za umik posode,...samo za katero znamko ti pa ne upam svetovat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem