cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri čaj?

clock-img

11.09.2004, 13:17

clock-img

malika

pencil-img

3199

Katere čajčke dajete svojim otročkom? Moj je star 8 mesecev in sem včeraj v trgovono ugotovila, da vsak instant čaj svebuje sladkor in je tako tudi pri vsakem zraven opozorilo za karies. Nič kaj vzpodbudno.In potem ostanejo samo filter čaji -bebe in komarček. Lahko 8 mesečnik to pije? Vode same pa noče.

clock-img

11.09.2004, 13:22

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Lanej pije Hipp- sadni in komarčkov, vendar bolj "redkega", tako da ni fejst sladek. Bebe čaja pa ni hotel piti, pa mu ga zdaj niti ne poskušam dati. Je pa res, da ga tudi navadna voda zadovolji.

Lp R&L

clock-img

11.09.2004, 13:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi imamo hippove..se posebi dober se mi zdi jabolcni z meliso...delam pa malo manj sladke...lahko mu ponudis filter caj..bebe...

clock-img

11.09.2004, 13:24

clock-img

drejci

pencil-img

176

Živjo,
kolikor spremljam ostale mamice, le-te svojim pikicam dajejo čajčke z janežem, kamilico in komarčkom (pripraviš blago mešanico),..Kolegica je poskusla z kupljenim instant čajem,..pa pravi, da ni ok, ker so premočni.

lp
:rozica:

clock-img

11.09.2004, 13:30

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Komarčkov čaj lahko pije že veliko prej druge podobne pa z 8 meseci tudi.

clock-img

11.09.2004, 13:42

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!mi smo mu že zelo zgodaj dali čaj (2meseca),komarček,kamilica in janež,ker pravijo da pomaga proti krčkom:zmeden:,a ga ni maral.do enega leta je pil samo vodo ali pa se je odžejal z mojim mleko (ga še vedno dojim):)-.zdaj pri 13m,pa ima zelo rad navaden ledeni čaj brez teina.probali pa smo vse od hippa do milupe,pa nič:((:(.

lp,Katja&Timi:morje::morje:

clock-img

11.09.2004, 16:45

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Po moje lahko pije te otroške čajčke iz filter vrečk. A imajo tein? Si pogledala?
David sicer pije samo vodo, sem mu pa včasih naredila sama čaj iz janeža in kumine.
Enega še imam doma od BebiVal otroškega, ki pa mu ga ne dajem, ker je ful grenek, če ga ne sladkam.:zmeden: Ga bom kar sama spila z medom.:)

LP:miska:

clock-img

11.09.2004, 21:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Mislim da lahko brez problema das kaksen komarckov caj iz filter vrecke. Jaz tudi ne mislim dajat sladkanih cajev. Lahko pa se tudi sama poigras in vrzes nekaj cvetov kamilice, nekaj kumine in janeza in prelijes z vroco vodo. Pustis stat in odcedis. Tako je meni mama delala. Vsekakor pa taksne brez sladkorja. Jaz imam z Bebe cajem 1001 cvet dobre izkusnje..

clock-img

13.09.2004, 15:00

clock-img

Anonimen

V DM se kupi čas v filter vrečkah, na žalost sem že pozabila kateri, na katerem piše, da vsebuje korenike neke rastline, ki so že po okusu sladke in zato ni dodanega sladkorja. To se mi je zdelo super in smo nekaj časa pili to. Bom naslednjič pogledala, kako se mu že reče.

clock-img

14.09.2004, 08:18

clock-img

Anonimen

Sem že pogledala. Od ALNATURA KINDER-KRÄUTER-TEE, ampak je od devet mesecev naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem