cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

katera je boljša?

clock-img

31.12.2007, 14:51

clock-img

halep

pencil-img

42

Kaj menite, katera knjiga je boljša Moj prvi dojenček od Mohorjeve družbe ali Velika knjiga o dojenčku, MK? Sem v dilemi katero kupiti...

clock-img

31.12.2007, 15:36

clock-img

Anonimen

Ne poznam nobene...Jaz sem imela knjigo neke angleške avtorice, bila mi je super, se pa zdajle ne spomnim njenega imena. Vsebina pa dojenčke do prvega leta starosti.

clock-img

31.12.2007, 17:22

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Meno so vse te knjige brezveze user posted image Še največ izveš takole na forumih, iz prve rokeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

01.01.2008, 11:30

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Meno so vse te knjige brezveze user posted image Še največ izveš takole na forumih, iz prve rokeuser posted image

Ja to je čisto res, meni je bila še najbolj všeč Dojenček-navodila za uporabouser posted image user posted image . Kratko, jedrnato, realno, brez sajenja rožic in pretiravanja. Primerna tudi za atkote, ki ne marajo zgubljati časa z branjem. V bistvu je namenjena prav njim. user posted image Najhujš mi je pa Elisabeth Paintley al neki takega. Moraš celo knjigo prebrat, da kaj izveš, praktičnih nasvetov je pa zelo malo.user posted image

clock-img

01.01.2008, 21:27

clock-img

massylou

pencil-img

539

Niti jaz ne poznam omenjenih knjig. Toplo toplo pa priporočam knjigo "Otrok od rojstva do šole" vrhunske mednarodne strokovnjakinje na področju otročkov (tudi sama je mamica) Penelope Leach.
user posted image Zadeva je prijazna otroku in njegovim staršem. In napisana tako, da jo je užitek brati.user posted image

clock-img

02.01.2008, 17:11

clock-img

shooo

pencil-img

728

če že katera, potem penelope leach.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

02.01.2008, 17:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: massylou

Niti jaz ne poznam omenjenih knjig. Toplo toplo pa priporočam knjigo "Otrok od rojstva do šole" vrhunske mednarodne strokovnjakinje na področju otročkov (tudi sama je mamica) Penelope Leach.
user posted image Zadeva je prijazna otroku in njegovim staršem. In napisana tako, da jo je užitek brati.user posted image

Ja, to imam jaz tudi in se mi zdi O.K.

clock-img

02.01.2008, 23:56

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Težko mi gre tole od rok, ampak se moram strinjat s skuštrano. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.01.2008, 09:46

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

Ksenja Šoster Olmer: Dojenje in matrinstvo iz srca.

Je poudarek na tehnikah dojenja, meni je bila všeč zato, ker so notri razni triki ... pa notri ni samo o dojenju, temveč tudi o spanju, htanjenju ... ni pa tako enciklopedična kot ta 2 priročnika o katerih sprašuješ.

Skratka, to knjigo toplo priporočam, sploh če boš prvič mamica ali pa ste imeli prej težave z dojenjem!

(forum ni vse, knjige pa tudi ne. )

clock-img

03.01.2008, 12:21

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Meno so vse te knjige brezveze Še največ izveš takole na forumih, iz prve roke

Težko mi gre tole od rok, ampak se moram strinjat s skuštrano.

Evo, pa sva našli skupni jezik user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

03.01.2008, 16:52

clock-img

halep

pencil-img

42

Najlepša hvala vsem za prijazne nasvete!

clock-img

06.01.2008, 15:32

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst imam Veliko knjigo o dojenčku in sem kar zadovoljna z njo. Moja stara mama pa je naročena na Mohorjevo družbo in sem zadnjič mimogrede vidla, da ima tisto knjigo o dojenčku doma, a sem jo čist pozabla bolje pregledat.user posted image
Dobro, da si me spomnila, ji jo bom drugič "ukradla".user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:36

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Ksenja Šoster Olmer: Dojenje in matrinstvo iz srca.

Je poudarek na tehnikah dojenja, meni je bila všeč zato, ker so notri razni triki ... pa notri ni samo o dojenju, temveč tudi o spanju, htanjenju ... ni pa tako enciklopedična kot ta 2 priročnika o katerih sprašuješ.

Skratka, to knjigo toplo priporočam, sploh če boš prvič mamica ali pa ste imeli prej težave z dojenjem!

(forum ni vse, knjige pa tudi ne. )

Se strinjam. Meni je ful pomagala in tudi jaz jo toplo priporočam.

clock-img

08.01.2008, 17:55

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

se pridružujem massylou, to knjigo ( Otrok od rojstva do šole ) imamo tudi mi in je super.

clock-img

18.01.2008, 20:27

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Sem pregledala še knjigo Moj prvi dojenček od Mohorjeve družbe, pa mi je skoraj bolj všeč kot Velika knjiga o dojenčku!!user posted image

clock-img

18.01.2008, 20:28

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Sem pregledala knjigo od Mohorjeve družbe Moj prvi dojenček, pa mi je skoraj bolj všeč kot Velika knjiga odojenčku!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem