cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kastracija

clock-img

23.08.2010, 12:07

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

Imam tri majhne pasje vražičke (čivave) in razmišljam o njihovi kastraciji. Baje so psi po kastraciji bolj mirni, manj agresivni in manj dominantni, pa tudi manj markirajo. Ker mi jih je težko  dati "pod nož" bi rada še vaše izkušnje s kastriranimi psi. Veterinarji kastracijo seveda zagovarjajo da zaslužijo tako, da res ne vem več.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

clock-img

23.08.2010, 12:12

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

jaz imam novofundlandko in je sterilizirana. prav tako mačke. mislim da je to najbolj pametna stvar, sploh če ne misliš parit.

clock-img

23.08.2010, 12:23

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Definitivno je pametno, karakterno se nič ne spremenijo, je pa veliko manj težav z njimi. 

clock-img

23.08.2010, 12:54

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

mI smo našega kokra kastrirali... je bil velik potepuh, takoj ko smo ga spustili je šel na potep, pa tudi hotel nas je prevladati ... ko sem ga peljala na kastracijo sem se počutia kot kriminalec.... sploh ker me je en pameten gospod ko sem čakala na veterini dobesedno nazmerjal , kaj to delam psu...ampak ni nam žal... kuža se je umiril, brez skrbi ga spustimo in je dosti bolj prijazen kot je bil...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

23.08.2010, 12:58

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mi smo našo psičko dali sterilizirat,ko so mladički šli od doma....2 dni je bila bolj boga in smo jo crklali,karakterno je pa ista(smo mislili da se bo umirila z razigranostjo,pa se ni)

clock-img

23.08.2010, 13:08

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

hvala punce za vaše mnenje. Sem klicala tudi veterinarja pa je rekel da se jih zjutraj pripelje in so zvečer že razigrani doma. Tako da očitno to tudi ni tak grozen poseg. Cena sama po sebi tudi ni pretirana...malo manj kot 100 eur....kriza je le ker so trije in je to takoj 300 eur stroškauser posted image

Se pa tudi jaz tanjusi počutim kot kriminalecuser posted image Kako pa si ti srečka user posted image in tvoj user posted image  

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

clock-img

25.08.2010, 08:24

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Moja je po sterilizaciji ostala vecni otrok - se zdaj pri petih letih je ful igriva. Zredila se ni nic zaradi tega, spremembe v obnasanju pa so posledica starosti in slabih izkusenj. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem