za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Imam tri majhne pasje vražičke (čivave) in razmišljam o njihovi kastraciji. Baje so psi po kastraciji bolj mirni, manj agresivni in manj dominantni, pa tudi manj markirajo. Ker mi jih je težko dati "pod nož" bi rada še vaše izkušnje s kastriranimi psi. Veterinarji kastracijo seveda zagovarjajo da zaslužijo tako, da res ne vem več.
23.08.2010, 12:12
Tanik
1705
jaz imam novofundlandko in je sterilizirana. prav tako mačke. mislim da je to najbolj pametna stvar, sploh če ne misliš parit.
23.08.2010, 12:23
Arwenko
5206
Definitivno je pametno, karakterno se nič ne spremenijo, je pa veliko manj težav z njimi.
23.08.2010, 12:54
tanjusi
3353
mI smo našega kokra kastrirali... je bil velik potepuh, takoj ko smo ga spustili je šel na potep, pa tudi hotel nas je prevladati ... ko sem ga peljala na kastracijo sem se počutia kot kriminalec.... sploh ker me je en pameten gospod ko sem čakala na veterini dobesedno nazmerjal , kaj to delam psu...ampak ni nam žal... kuža se je umiril, brez skrbi ga spustimo in je dosti bolj prijazen kot je bil...
23.08.2010, 12:58
Čebel@
16171
mi smo našo psičko dali sterilizirat,ko so mladički šli od doma....2 dni je bila bolj boga in smo jo crklali,karakterno je pa ista(smo mislili da se bo umirila z razigranostjo,pa se ni)
23.08.2010, 13:08
zvezdan
664
hvala punce za vaše mnenje. Sem klicala tudi veterinarja pa je rekel da se jih zjutraj pripelje in so zvečer že razigrani doma. Tako da očitno to tudi ni tak grozen poseg. Cena sama po sebi tudi ni pretirana...malo manj kot 100 eur....kriza je le ker so trije in je to takoj 300 eur stroška
Se pa tudi jaz tanjusi počutim kot kriminalec Kako pa si ti srečka in tvoj
25.08.2010, 08:24
Ribica **
3128
Moja je po sterilizaciji ostala vecni otrok - se zdaj pri petih letih je ful igriva. Zredila se ni nic zaradi tega, spremembe v obnasanju pa so posledica starosti in slabih izkusenj.