cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp soline

clock-img

19.07.2008, 15:29

clock-img

Anonimen

zanima me kakšen je kaj kamp soline, ali je obala tud za otroke stare dve leti, in ali se je treba prej najavit?

clock-img

19.07.2008, 22:23

clock-img

bini

pencil-img

1623

hm... mi smo se ta teden hodili velik kopat v ta kamp...  ampak nismo pa bili v kampu, tako da za najavo ne vem.
je pa plaža lušna, velik sence, velik dogajanja, mivka, pesek ali betonska plaža - v glavnem meni je bil kamp zelo všeč z vidika mame dveh majhnih škratkov...
pa srečno.

Svet je lep!!

clock-img

20.07.2008, 23:03

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Na začetku kampa plaža ni ne vem kaj. Je sicer prodnata ampak za v morje rabiš copate, ker so na začetku kar konkretni kamni.

Če greš v zalivček imaš mivko ampak je velika gneča.

Ko smo se prejšnji teden odpravljali domov, se je kamp začel polnit, tako da je zdajle nemogoče reči ali je še kaj frej, ker se stanje čez dan iz ure v uro spreminja.

Mene kamp ni prepričal in se ne vrnemo več. Mislim, da je kar nekaj kampov, ki se zlahka kosajo z njim. Pogrešala sem stojnico sadje-zelenjava in malo večjo trgovino, kjer imaš večjo izbiro in se lahko vsaj obrneš. Drugače pa je luštna pot ob obali do Biograda kjer so stojnice in letni kino.

clock-img

24.07.2008, 20:11

clock-img

leda

pencil-img

1480

bi se kar strinjala s predhodnico. mi smo se vrnili pred dvemi tedni in nas tudi ne bo več nazaj. čeprav plaža je bla men ok; bili smo s triletnico. čisto zraven dve mini igrišči, ki jih lahko nadzoruješ iz bližnjega kafiča.

predvsem se mi zdi kamp absolutno predrag za to, kar dobiš. prostor pa je bilo v času našega odhoda že kar težko dobit.

pa če se boste vseeno opravili, en nasvet: pejte daleč stran od stranišč: kanalizacija je porazna, zato vsak dan praznijo s kamionom. in to je v času spanja naše tamale (med 12. in 13.00) zelo hrupna aktivnost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem