cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Valkanela

clock-img

15.09.2011, 20:01

clock-img

yenny

pencil-img

415

Zanima me  in kako ste bili zadovoljni v kampu.
Kar sem do sedaj prebrala,so kar pozitivne izkušnje,edino kar me bega je,da nekateri omenjajo,da je ponoči kar glasno,glasba do jutra in hrup.
Na njihovi spletni strani so omenjene tudi mobilne hišice,nikjer pa ni omenjeno kje so postavljene,niti jih ni na načrtu kampa.
Tako,da vse informacije dobrodošle!user posted image

clock-img

15.09.2011, 23:02

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

smo bili zadovoljni.

hrup - glasba je bila, ni bilo preveč moteče, niti do jutra.

mobilne hišice so pa takoj pri vhodu levo

clock-img

21.09.2011, 16:59

clock-img

n4t4L1J4

pencil-img

35

mi2 s fantom sva bila lani v tem kampu in bilo je super... kamp urejen v nulo. res pa je, da sva slišala glasbo do 1 al pa še dlje ponoči, ker sva bila na parceli tik ob teniških igriščih (pod trgovino), terasa z glasbo pa je mogoče 50m stran... drugače pa je verjetno na kakšni drugi parceli (dlje od terase) tišje. jaz priporočam ta kamp in se bova zagotovo še kdaj vrnila v ta kamp.

SMILE & THE WORLD WILL SMILE WITH YOU

clock-img

29.01.2012, 16:05

clock-img

bingobango

pencil-img

3

Najem prikolice 2012

www.licentia.si/valkanela/

clock-img

02.03.2012, 15:21

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ta kamp je men zakon!!!!men je blo tako fajn tam...

clock-img

16.04.2012, 14:30

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Ta kamp je krasen, tudi za otroke. Urejen, čist, dobro opremljen... Ima trgovino, ribarnico, stojnice, 3 restavracije, kafiče, vrtec, veliko igral, plaže so tudi v redu,... v bistvu cel dopust ni potrebno vžigati avtomobila.user posted image Pa tudi sicer je zelo blizu naselje Funtana (pekarna), pa Vrsar. Se gre lahko kar s kolesom.
Edina slabost je zasedenost. Lani smo šli junija izbirat parcelo za avgust in ni bilo nič več prostega. Smo se potem avgusta vseeno pojavili na recepciji in težili toliko časa, dokler nam niso odstopili parcele, ki je bila kljub rezervaciji prazna. user posted image In v zalivu je precej glasno (se sliši glasba z dveh koncev naenkrat). Na drugem koncu kampa je pa zelo mirno.
Sicer pa hodimo v Valkanelo že od 2007 in bomo letos spet šli, če dobimo parcelo seveda user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem