cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Rapoća, Mali Lošinj

clock-img

15.06.2008, 20:27

clock-img

beruška

pencil-img

57

Živjo,
mene pa zanima, če je kdo že kampiral v kampu Rapoća na malem lošinju in kakšne izkušnje imate s tem kampom, pa če je primeren za majhne otroke, za enoletnega otroka. Je dovolj sence, so sprehajalne poti za z vozičkom itd, ....
Hvala

clock-img

16.06.2008, 15:46

clock-img

beruška

pencil-img

57

uf, vidim, da nihče od vas še ni bil tam, ... user posted image

clock-img

17.06.2008, 19:58

clock-img

kanema

pencil-img

5

Kamp Rapoča se nahaja v kraju Nerezine, pred Malim Lošinjem. Tam smo  bili pred leti v prikolici. Zelo veliko je v kampu pavšalistov, ki zasedajo večji del kampa ob morju, kjer je senca(borov gozdiček). Za šotore je prostor malce stran od morja. Prav tako malo v gozdičku en del pa na travniku. Takrat so bile sanitarije nove in čiste. V kampu je bila majhna trgovina, večja pa v naselju Nerezine, do katerih je speljana pešpot. Lep sprehod z vozičkom.

clock-img

18.06.2008, 12:18

clock-img

Anonimen

Mi smo bili v kampu Rapoča. Kot je napisala že predhodnica je res veliko pavšalistov. Plaža je bolj tako, je med Nerezinami in kampom en majhen zaliv, ki je primeren za otroke. Sence na plaži ni. Za prehajat se je krasen kamp Čikat, še mislim da okoli 20 km naprej od Rapoče. V Rapoči prav sprehajališča za voziček v senci ni, kar pa spet lahko pohvalim Čikat. lp

clock-img

18.06.2008, 19:33

clock-img

karin412

pencil-img

747

Kaj so to pavšalisti?

clock-img

18.06.2008, 19:34

clock-img

zabrnek

pencil-img

34

IZVIRNO SPOROČILO: karin412

Kaj so to pavšalisti?

tisti, ki majo celo leto dol parkirano prikolico, pa plačajo nek pavšal za čez celo leto....če si velik u kampu se ti splača...

lp

clock-img

19.06.2008, 09:22

clock-img

beruška

pencil-img

57

ja sja, veliko slišala o čikatu, bom odefinitivno šli tud tja :) hvalauser posted image

clock-img

19.06.2008, 15:30

clock-img

Anonimen

Mi še nismo kampirali v Čikatu, ampak smo si ga samo ogledali, kar sem na podlagi tega tudi napisala. Na Lošinju nasploh ni nevemkakšnih plaž za otroke. Mogoče je Čikat po plaži isti kot Rapoča, samo da je Čikat super s senco (kot sem ti že napisala) in lahko se sprehodiš po potki do Malega Lošinja, ki je zelo lepo mestece. Če pa si v Rapoči, pa se moreaš povsod zapeljat z avtom, ker se v Nerezinah ne dogaja skorajda nič. Zdaj pa odvisno, kaj komu paše. Pa na dolg električni podaljšek ne pozabite. Lep dopust vam želim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem