cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Pineta (Fažana)

clock-img

13.07.2010, 15:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

..ker smo letos dobili v uporabo prikolico v omenjenem kampu, me zanima če je kdo že bil?
Po slikah sodeč kamp ni slab, ampak me vseeno zanimajo mnenja.
Hvala in lep pozdrav-!

clock-img

13.07.2010, 15:39

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

meni je full ušeč! plaža super, veliko sence in sprehajalnih poti, ... lepo
takoj bi šla tja v prikolico če bi jo dobila
tako pa hodimo na 1 dnevne izlete tja

clock-img

13.07.2010, 15:57

clock-img

Lunka

pencil-img

84

Smo bili prejšnji teden in je bilo super, fenomenalno.
Plaža je lepa, drobni kamenčki, nizka vodica, senčka. Trgovina je v kampu, restavracija, prodaja časopisa. Super je za sprehajat. Lahko pa greš peški 15min do fažane, potka je ravna, skoz ob morju, res je, da če greš po temi  ni osvetlena, tam imaš štante, lunapark, restavracije, peka palačink, no ni da ni.
Mi smo se imeli fajn in še gremo čez 3 tedne.
Lep dopust

< Sporočilo je popravil Lunka -- 13.7.2010 15:59:07 >

clock-img

13.07.2010, 16:22

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Oooo, super punci. Hvala vama user posted image

Me pa še nekaj zanima: ker sem na netu zasledila, da ima kamp tudi pralni stroj me zanima če ga imajo res, ker pol nebomo jemali dost brisač zraven. Imamo mal avto-Alfo 147 in bo nam že voziček cel kuferan zasedo :(

clock-img

13.07.2010, 16:27

clock-img

Lunka

pencil-img

84

Ja je pralni stroj v kampu ampak ti ne znam nič več povedat.

clock-img

06.09.2012, 10:21

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Ojla,
kakšne sveže informacije o kampu? user posted image

clock-img

02.04.2013, 09:35

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Nama je cela Fažana zapisana v user posted image . kemp je pa tudi ok. ni nek presežek, ampak če si navajen domačnosti, pa če te glih ne moti vsaka najmanjša malenkost, ki ni po tvojem izboru in okusu, potem je kemp odličen. pa ugodne cene so.

Letos bova šla za vikend, potem pa še na koncert v Pulo user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 2.4.2013 9:36:28 >

clock-img

13.08.2013, 16:26

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Mi za drug teden iščemo kamp in se nekako nagibamo obiskat v naslovu omenjenega.... v komantarjih na avtokampi.si so tako deljena mnenja da je joj no nam je bolj k to da je staro pomembno da je čisto... kako je zdej kej v kampu je kdo bil letos ja še vedno vredu... nismo zahtevni in radi imamo bolj umirjene kampe

clock-img

27.08.2013, 13:07

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

nam je bilo super... Drugo leto se zagotovo vrnemo;) kar smo pogrešali je edino kaka polička v tušu ampak ni panike tud če je ni se da:)

clock-img

30.08.2013, 20:48

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

tudi mi hodimo v ta kamp... nam je všeč in se v njem zelo dobro počutimo, sicer nimamo malih otrok, ampak tudfi ti imajo svoj kotiček. Če si za mir in neokrnjeno naravo, je to idealen kraj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem