cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Ohridsko jezero

clock-img

25.05.2011, 11:48

clock-img

Babsi

pencil-img

149

A je kdo kampiral na Ohridskem jezeru?
Sem malo brskala po netu in edino kar se povsod ponavlja, da so sanitarije porazne. To me kar malo odvrne.
Kakšne izkušnje?

Hvala

clock-img

25.05.2011, 13:59

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Jaz sem bila, nekateri kampi res lepo urejeni, wc-ji in tuši pa na žalost ne. To je bilo 6 let nazaj, če se je sedaj kaj spremenilo pa ne vem. Drugače  imam na Makedonijo zelo lepe spomine, vsi zelo prijazni in neverjetno ustrežljivi.

< Sporočilo je popravil marsovcek -- 25.5.2011 14:02:45 >

Ti si moj b..

clock-img

01.06.2011, 07:51

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi smo tudi lani, ko smo se vračali iz Grčije, imeli v planu kampiranje na Ohridu. Če se prav spomnim, naj bi bila dva kampa, eden kao boljši. Tudi nas pa je na koncu od kampiranja odvrnilo to, kar si ti napisala, da je večina napisala, da so sanitarije bolj tako tako. Tako smo na koncu spali v privat sobah - vsi štirje za 30 €, imeli smo pa sobo s kopalnico, kuhinja je pa bila za celo nadstropje ena (4 sobe). 

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem