cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp NADIŽA

clock-img

11.06.2008, 17:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ali je kdo bil že tukaj-slikce so ful vabljive
http://www.kamp-nadiza.com/slo.html

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

11.06.2008, 19:28

clock-img

alda

pencil-img

3570

user posted image user posted image user posted image ...bila ma že dolgoooo nazaj,..ko je res bila Nadiža še raj
z malo "turistov"....in velikooo ljubiteljev dobre muzike, narave in sproščenosti,....

....mi je blo vse OK. ...le po nevihti oz. dežju  Nadiža rata fuuulllluser posted image
mrzla,.... 

clock-img

11.06.2008, 20:03

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Mi smo bili lani gor a le na enodnevnem izletu. Šli smo si pogledati kamp, reko, kopališče... saj smo nameravali v avgustu gor kampirati. Žal je bilo vreme slabo user posted image  tako, da potem plana nismo realizirali. Hja...Nadiža je res en košček raja, čeprav kot sem se pogovarjala z ljudmi, tudi gor ni več kar je pred leti bilo. 
Drugače pa je tako kot na slikah in v lepem in toplem vremenu je gor enkratno. Sploh če greš raziskovat tudi bližnjo in ne tako bližnjo okolico ter mogoče narediš kako planinsko turo. Nadiža je res mrzla a so jo na enem delu zajezili in ob toplem vremnu se kar lepo segreje. Ne pa pričakovat nekih plaž, ker je vse bolj divje a ima ravno zato svoj prvobitni čar.

clock-img

11.06.2008, 22:34

clock-img

šlik šlak šlok

pencil-img

16

na slikah je sanjsko in sigurno tudi je. Enkrat sva z dragim planirala tam bluzit in na koncu pristala na Hrvaškem. Žal. Če se zadržuješ v teh krajih moraš biti hribohodec, midva pa nisva in naju ni pritegnil ta kraj kljub "divjini." Ni pa nujno, da je tako.

clock-img

12.06.2008, 13:17

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Hribolaznenje sploh ni pogoj, da preživljaš prosti čas v teh krajih. Poleg samega kampiranja in uživanja (lahko tudi lenarjenja) ob hladni Nadiži je tu tudi nešteto možnosti za kolesarjenje, rafting, "kanyoning", ogledi ostankov zgodovine, pokušinje domače hrane in še in še. Otroci pa itak uživajo že samo v tem, da so ves čas zunaj, da se jim ni treba preobuvati ipd., uživajo v improvizaciji, da o spanju v šotoru niti ne govorim.

clock-img

12.06.2008, 18:22

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Punce -sploh ne vsete kako ste me razveselile z informacijami-mi smo tudi hribolazci -zato bo še bolj superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mi tudi mislimo it avgusta za 5 dni-če bo vreme 

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

12.06.2008, 22:40

clock-img

šlik šlak šlok

pencil-img

16

Samrela - saj sem napisala, da ni nujno da je tako. Itak, da je ogromno možnosti, le od ljudi je odvisno, kakšne interese imajo. Tudi lenarjenje je kar velik podviguser posted image

LP

clock-img

13.06.2008, 13:11

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Če se zadržuješ v teh krajih moraš biti hribohodec

Oprosti...očitno sem narobe razumela zgornji stavek.

clock-img

14.06.2008, 10:38

clock-img

incabinca

pencil-img

668

uaua, sem pogledala link in je ful lepo - je pa najbrž res fajn da naletiš na lepo vreme....
sem že dobila idejo za naš naslednji izlet in definitivno bomo prečekirali kaka je tam situacija :)

clock-img

14.06.2008, 18:17

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

uaua, sem pogledala link in je ful lepo - je pa najbrž res fajn da naletiš na lepo vreme....
sem že dobila idejo za naš naslednji izlet in definitivno bomo prečekirali kaka je tam situacija :)

Pol pa prosim poročaj-ker mi mislimo avgusta ituser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

15.06.2008, 10:01

clock-img

vidra

pencil-img

21

Mi smo bili lani v tem kampu dva tedna. In je bilo super. Letos gremo spet user posted image

clock-img

15.06.2008, 10:24

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: alda

user posted image user posted image user posted image ...bila ma že dolgoooo nazaj,..ko je res bila Nadiža še raj
z malo "turistov"....in velikooo ljubiteljev dobre muzike, narave in sproščenosti,....

....mi je blo vse OK. ...le po nevihti oz. dežju  Nadiža rata fuuulllluser posted image
mrzla,.... 

enako, bilo je full lepo, kopal se pa nismo...

clock-img

15.06.2008, 10:47

clock-img

incabinca

pencil-img

668

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

Pol pa prosim poročaj-ker mi mislimo avgusta ituser posted image

Zmenjeno, sva se z mojim že zmenila, da v nedeljo gremo na izlet :) 

clock-img

15.06.2008, 16:03

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mi smo se tudi že pogovarjali, da bi šli v Nadižo za par dni.

clock-img

15.06.2008, 18:25

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

SUPER -PUNCE-za pozitivne informacije in da sem še komu dala dobro iztočnico za izletuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem