cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Bijela uvala ali Zelena laguna

clock-img

08.05.2012, 07:50

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Pozdravljene!

O obeh ste že pisale, ampak nobena ni napisala, kateri je boljši za otročke. Vem, da so ocene subjektivne, ampak mogoče ima katera kakšen pameten napotek, ki bo odtehtal.

Hvala!

Lp 

Lep dan!

clock-img

08.05.2012, 08:55

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Bijela uvala....smo bili tri leta zapored in se imeli vsakič fajn,....sedaj smo malo pavzirali,letos je spet v igri,tko da jaz ti iz izkušenj predlagam Bjelo uvalo.
Meni je blo všeč predvsem manj prometa,pa bazen,ker plaža glih ni otrokom primerna,pa mirnost kampa,.....kokr sem lahko spoznala,se v Zeleni laguni več dogaja in je posledično manj miru.

clock-img

08.05.2012, 09:04

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Jantar, HVALA! user posted image

Lep dan!

clock-img

08.05.2012, 15:09

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Men pa nekaj resnično ne gre v glavo. Greste na morje, pa se kopate v bazenu, kamor ščije sto ljudi na dan. Tam kamor jest hodim na morje je kristalno čista voda maldivske barve, cena kampiranja je pa pol te, ki jo plačijete v Bjeli uvali.

clock-img

08.05.2012, 15:16

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men pa nekaj resnično ne gre v glavo. Greste na morje, pa se kopate v bazenu, kamor ščije sto ljudi na dan. Tam kamor jest hodim na morje je kristalno čista voda maldivske barve, cena kampiranja je pa pol te, ki jo plačijete v Bjeli uvali.

In to je kje?

clock-img

08.05.2012, 15:22

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Murter. Plaža Podvrške recimo. In tega je po celi Dalmaciji čuda.

clock-img

13.05.2012, 12:50

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Uf, mene tudi ne dobiš v nobenega od teh kampov. bila v obeh. Ponudba v kampih je ok, animacije ogromno, plaža pa ogabna. Na bazen grem lahko tudi tu ali pa ga napolnim na vrtu.
Če vam je do bližine, bi jaz osebno raje iskala na Krku, v Premanturi (Stupice), Medulin ... drugače pa seveda Dalamcijauser posted image

clock-img

13.05.2012, 14:35

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Evo, ravno med prvomajskimi smo bili v Bijeli uvali. V principu je isto sr*** kam greš, ker sta kampa itak povezana. Sva pa z mojim skupno ugotovila, da je kamp ČUDOVIT izven sezone, da na dopust pa tja ne bi šla. No, razen, če bi imela dojenčka, s katerim bi hodila na sprehode - potem zakon (potka v senčki ob morju kilomeeeetreeee).
Za izven dopusta je super za se sprehajat, igrišča so fenomenalno urejena, kamp res izjemno čist,... Prima za kolesarit, tečt,... Ma super, res!

Kaj me moti v sezoni?
- plaža ni po mojem okusu (razen 2h zalivčkov je vse zalito z betonom - je sicer lepo, ampak jst rabim kamenčke, če ne to ni plaža)
- sence ne dajejo borovci, ampak hrasti - upam, da sem pravo drevo navedla)
- mobilne hišice so drage kot žafran (175€ na dan v high sezoni - wtf?!), s tem, da so locirane 1km od plaže (ma ne vem, če je 1km, ampak definitivno z 2 letnim mulcem ne moreš hodit peš) Ne vem kako je, če imaš šotor.đ
- preogromen kamp

K.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

19.05.2012, 07:30

clock-img

alamar

pencil-img

121

A izven sezone pa niso hrastiuser posted image Drugače so hrasti veliko primernejši za kampiranje, kot borovci, ker ne puščajo smole. Ta zna biti zelo nadležna, ker imaš ponavadi potem dodatno delo s čiščenjem šotora, avta ali prikolice.

Cene mobilnih hišk so v glavi sezoni povsod izredno navite

clock-img

19.05.2012, 13:09

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: alamar

A izven sezone pa niso hrastiuser posted image

Eh, za par dni je vseen. Na dopustu je pa fajn, če diši po borovcih user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem