cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp-KONOBE-KRK

clock-img

03.05.2008, 15:20

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ali mi lahko kaj več napišete o tem kampu-če je na plaži senca,tudi tam ko imaš šotor če je res prava senca ali tu in tam kakšno drevo-pa še druge informacije-hvala

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

03.05.2008, 15:45

clock-img

onur

pencil-img

2700

jaz sem bila na krk v kampu ježevac in sva imela senco skozi tako, da naju je še zeblo. Sam je bila ful gužva in sva imela majhno mesto. Je pa blizu mesta Krk, če greš peš in blizu plaže.

clock-img

03.05.2008, 17:07

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja samo to ni nudistični kampuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

05.05.2008, 11:22

clock-img

laruska

pencil-img

53

Ne vem, če ti bo kaj v pomoč, pa vseeno. Midva sva bila pred tremi leti čez vikend. Bila je že sezona, tako da je blo vse zafilan. Zdi se mi, da je na nekaterih delih kar tista prava senca, če pa najdeš prostor, je pa drugo. No midva sva tisti mali iglujček parkirala na živem soncu in strmini, ker drugega pač ni blo - domov pa se nama tut ni zdelo it. Spomnim pa se, da so me ful motili čolni, ki so kar naprej ropotali mimo plaže. Kot bi bil na avtocesti. Sem pač taka, da mi tišina ful sede. Sicer pa ta kamp zelo hvalijo. Tukajle si lahko prebereš še nekaj mnenj. 

clock-img

06.05.2008, 19:49

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Laruska-pisalo je spletnik ki ste ga iskali ni bil najdenuser posted image Torej praviš da moraš met srečo da senco dobiš????????JOJ to je tako sranje.Kaj pa na plaži je kaj sence??????????Kakšna je plaža -je za male otroke?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

06.05.2008, 21:15

clock-img

laruska

pencil-img

53

http://nudecorner.blogspot.com/2007/07/naturist-kamp-konobe.html
Evo upam, da bo delal. Plaža, kaj pa vem, na tistem delu kjer sva bla midva je blo bolj skalnato ampak midva sva bla res le dva dni in se iz tistega mesta praktično nisva premaknila, tako da nisem zanesljiv vir informacij. Pa na tistem delu (to je blo čist na koncu kampa - v smeri proti Punatu) ni blo sence. Mogoče je na drugih mestih kej bolje. Probaj vprašat blogerja na zgornjem naslovu, boš po moje dobila bolj točne info. Evo pa še tale link. Sej verjetno poznaš, pa vseen http://www.cronatur.com/index.htm. user posted image

clock-img

07.05.2008, 08:58

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

LARUŠKA-NAJLEPŠA HVALAuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem