cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamilice

clock-img

18.05.2008, 14:27

clock-img

daka

pencil-img

147

Na vrtu imam kamilice,vendar so tako ušive.Mogoče kdo ve kako se jih naj znebim?Hvala!!!

clock-img

18.05.2008, 14:48

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Mi smo se nekaj časa trudili z raznimi naravnimi sredstvi, potem pa smo ugotovili, da je najboljša zaščita pelin, ki ga posadiš v okolico kamilic in jih vonj prežene.

clock-img

18.05.2008, 20:04

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Ja to pa tudi mene zanima. Mi imamo pa tudi pelin čist ušiv user posted image . Bi šla kar pikapolonice nabrat, če bi vedla kje bi jih še našla, ker pri nas so jih tile presneti vinogradniki s temi škropivi čist iztebli.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

18.05.2008, 20:53

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Še ene rože so, ki ušem prav smrdijo, pa se ne morem spomnit, kako se jim reče. Tudi na grobovih jih je dosti videti, zgledajo pa kot grmički - listi so nazobčani kot smrekice, cvet pa oranžno rjav. Ponavadi se ta roža kar sama rada zaseje, tako da se ni treba trudit še s tem, da je potrebno vsako leto kupovat. Če se spomnim ime, vam javim.

clock-img

19.05.2008, 08:46

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Še ene rože so, ki ušem prav smrdijo, pa se ne morem spomnit, kako se jim reče.

TAGETES

glede kamilic: če so to črne uši jih najlažje preženeš z vodnim curkom. gre malo bolj počas ampak zaleže. kenyatox verde ima tudi zelo kratko karenco ampak meni še ni bilo treba špricat.

clock-img

19.05.2008, 13:19

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Pril ali kak drug prašek za pranje posode zmešaš z vodo in poškropiš s pršilko kamilice, kjer so uši. Lahko tudi pelin, al pa balkonske rože. Uši bodo pocrkale, dež pa spral z rastlin prašek in je to to. Jaz si vedno pomagam na tak način.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem