cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam z bršljankami?

clock-img

25.09.2007, 10:04

clock-img

Anonimen

zdej mi sicer še ful cvetijo,jih bom še malo pustila not.kaj naj pa pol z njimi?
prejšnja leta sem jih vrgla kar proč,lani se mi ni dalo in sem jih pustila not,so mi kar v koritih na balkonu prezimile in celo tu pa tam cvetele.letos bi si pa spet nasadila kaj jesensko zimskega in bi spraznila korita.
a se da bršljanke prezimit? kaj naredite ve z bršljankami jeseni?

clock-img

25.09.2007, 10:06

clock-img

Anonimen

Jaz jih vržem stran. Mami jih pa prezimi oz. nardi potaknjence al neki tacga. Ne vem. Bi mogla vprašatuser posted image . Vem pa da jih ma v kleti in po stopnišču celo zimo da se folk spotika.

clock-img

25.09.2007, 11:46

clock-img

gumbek

pencil-img

298

Najbolš da jih vržes stran še prej pa lahko narediš potaknjenca samo ne velikih in bodi pozorna da nimaš kakšne leteče bele muhe ali pa kakšnih uši ker sedaj so idealni pogoji za te zadevice.

Firbec sem!

clock-img

25.09.2007, 13:42

clock-img

marsovka

pencil-img

205

jaz jih kar preprosto postrižem skoraj do konca (pustim take par cm štrline brez listov), dam na balkon (imam sicer res letni vrt, torej zastekljeno), sicer bi jih dala v klet, nič ne zalivam, ignoriram, skratka. tam aprila, odvisno od temperatur, začnejo kar poganjati same od sebe, če pa ne, jih pa počasi po malem zalivam in tako jih imam  že tri leta. pa niso vsake leto nič manj bogate. morda jih bom naslednje leto mal pognojila, bom videla.

zakaj bi jih metala stran?? prav res ne vidim razloga. poskusi tako. Lp

clock-img

26.09.2007, 10:10

clock-img

Anonimen

marsovka,hvala za nasvet.mislim,da bom res tako naredila.

clock-img

26.09.2007, 17:08

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Če jih imaš kje prezimit jih je škoda zavreči. Jaz ga nimam, zato vsako pomlad kupim nove, stare pa pozno jeseni postrižem.

clock-img

27.10.2007, 18:53

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Moje so ravno dones letele v smeti .Letos so bile sploh katastrofalne mi jih je veter polomil in še nikamor niso rastle tko da nevem če bojo drugo leto na balkonu spet bršlanke.

clock-img

01.11.2007, 20:11

clock-img

Anonimen

moje pa še ful cvetijo!!!
so lepše ko poleti,ko je blo na balkonu 100 °!
zgleda da jim bolj paše mrzla burjauser posted image
jih bom še kar malo pustila v koritih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem