cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam obesiti koledar?

clock-img

05.02.2012, 19:24

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

...se kje dobi kaj okrasnega,da ne bom obesila koledar na navaden šrauf?

clock-img

05.02.2012, 19:39

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Žal nimamo koledarjev, ker ne vidim smisla v njem user posted image , poleg tega bi mi kvaril estetiko steneuser posted image

clock-img

05.02.2012, 19:58

clock-img

čiba

pencil-img

271

Pobarvaj šrauf (ali pa ne), obesi koledar in potem na "glavico" šraufa nalimaj kako pikapolonicouser posted image

clock-img

05.02.2012, 20:50

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Običajno nimamo obešenega, ta je pa neki ekstra k ga je brat oblikoval, in ne bo kvaril temveč polepšal stenouser posted image

clock-img

05.02.2012, 20:52

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Čiba hvala za idejo, ampak iščem nekaj bl resnega, pikapolonica mi res ne bi pasala...sem mislila da obstajajo kakšne inox kljukice lične ne ravno navaden obešalnik...

clock-img

05.02.2012, 21:25

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Sem že videla nekaj prav orng oblikovanih koledarjev, pa vendarle, kot je rekla že ena pred mano, kvari estetiko stene. user posted image Tak ali drugačen...user posted image
Drugače pa - vem, da je mož za slike dobil ene takšne spešl kaveljce (kot nek fansi L profil) v Merkurju.

clock-img

05.02.2012, 21:30

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

tutan hvala bom šla pogledat kaj se da dobiti, sicer pa ni bilo vprašanje katera od vas bi imela obešen koledar na steniuser posted image Jaz tudi verjetno ne bi imela kaj takegakot imate pri vas doma, sto ludi,sto čudi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem