cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam na HSG?

clock-img

04.10.2004, 14:06

clock-img

Majči

pencil-img

176

Prosim svetujte mi, kam naj se odpravim na HSG? Kje so nežni, prijazni in po možnosti dajo še kakšno injekcijo proti bolečinam?

Vsake vaše informacije bom zelo vesela, me je že zdaj strah in upam, da ne bo tako, kot ste nekatere občutile. Pa saj bom vse pretrpela, samo da dobimo še enega sončka!

Je res Postojan najboljše?

clock-img

04.10.2004, 14:45

clock-img

enci

pencil-img

464

Majci,
jaz sem bila v Izoli. Protibolecinsko inekcijo sem dobila brez karkoli vprasati, kar dali so mi jo. Dr. je bil nezen - kolikor se pac pri take vrste pregledu da. Bolecina je pa minljiva!!!

lp
enci:metulj:

clock-img

04.10.2004, 22:03

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla :rozica:Majči:rozica:,

Jaz bom tudi šla na HSG - samo še en izvid brisa počakam, pa se naročim na HSG v Lj. v kliničnem. Če bom pred tabo na vrsti, ti povem. Men so tud ene povedale, da boli:(. Ampak baje prosiš za kakšno antibolečinsko tabletko al pa injekcijo, pa je pol lažje. Bo že. Bomo prežvele:) - ane. Sam da dobimo :duda::duda:.

papa

Pika74
:metulj:

clock-img

05.10.2004, 06:31

clock-img

Majči

pencil-img

176

Ja, jaz naj bi šla na HSG že 21. ali 22.10 in to je že zelo kmalu a samo, če dobim m. okoli 14.10. Če je slučajno ne bi bilo, potem tudi na HSG ne bo treba a zelo dvomim v to.
Ne vem, zakaj mi je moja g. priporočala Postojno, če je pa toliko govoric o slabem pristopu, ravnanju......
Zdaj sama ne vem, kam naj grem. Saj ne kompliciram le strah me je, da mi bo to delal kak "nesramen mesar", kakor se je ena tako izrazila za Postojno.
Kaj mi ve predlagate?
Hvala punce za vaše odgovore in predvsem nasvete - super, da se imamo!

clock-img

05.10.2004, 08:59

clock-img

Majči

pencil-img

176

Hvala, hvala, saj bom potrpela in kar bo, bo. Sem tudi že kaj hujšega!
No, bom kar v Postojno šla in če bom imela srečo, bo tako, kot pri tebi.

clock-img

05.10.2004, 14:05

clock-img

Lučka*

pencil-img

35

Tudi v Ljubljani ne čakaš.Pokličeš prve dni M in te naročijo.
Lp Lučka*

clock-img

05.10.2004, 19:16

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla PikaPolonica,

jaz bom šla kar v Lj. in mi bo tole opravil moj G;).

papa
Pika74
:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem