cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam: prvomajsko pohodniško morje

clock-img

08.03.2007, 14:56

clock-img

sasa

pencil-img

71

živjo,

za prvi maj se odpravljamo na morje. lani smo bili na malem lošinju, kjer je bilo super: mesto za kavo, kosilo, kupovanje nogometnih slicic in en kup sprehajalnih in planinskih poti, po katerih smo šibali z našo takrat 10mesečnico v nahrbtniku.

tudi letos bi nekaj podobnega, a bi si želeli preizkusiti še kako drugo destinacijo. imate morda kako fajn idejo?

lp,

saša

clock-img

08.03.2007, 15:01

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Mi gremo na Vir tja kamor bomo šli tudi poleti user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

08.03.2007, 15:34

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Mogoče Mljet

clock-img

08.03.2007, 16:39

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

Mi smo bili za prvonovemberske praznike na Pagu. Prehodili po dolgem in počez. Ampak čez Lošinj ga ni. A ste Osorščico prehodili? A ste šli od Sunčane uvale krožno pot okoli otoka? Kaj pa po vrhu do konca, kjer je razgled na Ilovik in naprej? Pa od Martinščice do Lubenic? Če ne, imate še dosti dela.

clock-img

08.03.2007, 21:39

clock-img

sasa

pencil-img

71

hvala punce. bom malo guglala.

k., vse smo prehodili, razen zadnje variante do lubenic. smo se vrnili na losinj se avgusta in je bilo k sreči večinoma oblačno. smo namreč veliko bolj pohodniki kot čevapčiči...

je pa tako, da gremo za 9 dni in vsaj vsak drugi dan bi radi hodili vsaj ene pet ur, če ne več:)

sa

clock-img

09.03.2007, 18:28

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Makarska riviera z Biokovim do 1750 m bi bil dober zadetek. Tudi Dubrovnik s Snježnico 1250 m je primeren.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem