cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaksne barve rolete

clock-img

27.03.2007, 20:54

clock-img

žlička

pencil-img

955

imeli bomo bela okna...kaksne barve rolete priporocate oz. kaksne imate...odlocam se med belo in sivo oz. srebrno....user posted image

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

27.03.2007, 20:56

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

kakšna bo pa fasada?

clock-img

27.03.2007, 21:15

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Sive pridejo zelo lepo, sploh če je tudi streha siva oz. črna.

clock-img

27.03.2007, 21:34

clock-img

žlička

pencil-img

955

barva fasade je se pod vprasajem...smo se v dogovarjanju...vsec mi je rdece siva....samo ne vem ce bi pasalo glede na to, da je hisa cisto klasicne oblike...pravokotna, drugace bo pa svetlo rumena ali bela...streha pa je rdeča

dokler ne odrasteš.

Charlotte Gray

clock-img

27.03.2007, 21:35

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Jas bi se odločila za belo ker je ful lepa in elegantna!

Pa še vsepovsod zraven paše, če gda sveta preštrihate fasado!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

27.03.2007, 21:38

clock-img

triša

pencil-img

550

Men so všeč oranžne, ker dajo  lepo svetlobo. Sem zadnjič na eni bajti  vidla take zunanje roloje, ful hudo zgledajo.

clock-img

27.03.2007, 22:08

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Mela sem tak problem, pa sem hvala bogu poslušala prodajalca, ko je svetoval,..razen v eni sobi.
Vzemi srebrne, ker se ne vidi popolnoma vsaka svinjarija. Tamal je imela roza,...pa me je prijelo, da jih zelo kmalu sama odstranim, ker ni bilo konec čiščenja.
Pa srebrne pašejo povsod, je nevtralna barva.

clock-img

27.03.2007, 23:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

srebrne.

ne delaj pa napake, da daš na opečnato/rdečo streho sivo/rdečo fasado user posted image

kriza....videla v živo x primerkov....ker je to kao letos moderna kombinacija.....

...vox populi...

clock-img

28.03.2007, 07:27

clock-img

AnBan

pencil-img

775

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ne delaj pa napake, da daš na opečnato/rdečo streho sivo/rdečo fasado user posted image

Se strinjam...sivo/rdeča fasada gre na črno streho, na opečnato rdečo pa kakšen rumen, mareličen odtenek.

[

clock-img

28.03.2007, 07:58

clock-img

April

pencil-img

5459

Na vsako okno drugo barvo.user posted image

Ne, ne ti daj kar srebrno, je taka nevtralna barva.  Bela pa men nč lepo ne zgleda. Moja mami ima pa zlate, je tud lepo, ampak ona ima take okvirje in notranjo opremo, da zraven paše.

clock-img

28.03.2007, 08:22

clock-img

žlička

pencil-img

955

nekako sem se med voznjo v sluzbo nagnila bolj k belim, pa ste me spet spravile v dilemouser posted image user posted image user posted image ......vodila so le bela in ne vem kako bi se skombiniralo to s sivo oz srebrno ( moj moz me je popravil da to ni srebrna ampak barva alumijijauser posted image )

dokler ne odrasteš.

Charlotte Gray

clock-img

28.03.2007, 09:28

clock-img

Anonimen

Jas bi dala sivo-srebrne, mislim, da so manj občutljive kar se tiče čiščenja!user posted image

clock-img

28.03.2007, 10:26

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz bi dala bele. Pa fasado bi imela tudi belo. Med vsemi sladolednimi hišami bi prav lepo izstopala. Sam ne teh bljak pistacij, pa modrih pa nevem kaj še. Je včasih veljal, da avstrijci nimajo smisla za estetiko, zdaj pa še hiše po njih kopiramouser posted image .

clock-img

20.04.2007, 12:34

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

mi bomo imeli srebrne oz. kovinske. Se mi zdi, da se na belih bolj pozna svinjarija in lahko zgledajo preveč sterilne... aha, bodo pa žaluzije in ne rolete

clock-img

20.04.2007, 13:55

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi imamo bele žaluzije...rolete bi pa dala tudi bele, ne vem, se mi zdi da je roleta hitro videti grda, bela je pa zelo nevtralna, tko da...

clock-img

20.04.2007, 14:40

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mi imamo temno rdeco streho, bela okna in bele rolete. Fasada pa zagotovo ne bo bela. Malo za pozivitev barve bo le potrebno...
Jaz sem se odlocala med bez, sivo in belo.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem