cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako se znebiti poporodnega trebuha

clock-img

15.11.2005, 22:50

clock-img

Marjana-5

pencil-img

23

Punce, ali imate tudi vi probleme s trebuhom po porodu? Rodila sem dvakrat v kratkem obdobju in v prvo se mi je stanje kar hitro popravilo, v drugo pa ne gre tako hitro. Zredila se obakrat nisem veliko, vendar zdaj kar ne morem shujšati nazaj še teh nekaj kil, da bi se lahko oblekla v stare hlače. So mi preozke.user posted image pa ne vem, ali je to zato, ker imam razširjene kosti, najbrž pa svoje doda tudi salo na riti in trebuhu.

Na živce pa mi gre predvsem trebuh - kot da bi imela nekaj centimetrov kože preveč. Ko se najem, včasih zgleda, kot da bi bila še noseča.

Sem 4 mesece po porodu in me zanima, če veste, kaj je učinkovito za odpravo tega problema - trebušnjaki ali druge vaje, ali obstajajo kakšne kreme, ki zategujejo kožo....

Še to - na žalost ne dojim, tako da mi to ne bo pomagalo k popravitvi stanja.

Včasih je obstajal forum po porodu, kjer si lahko pisal kaj takega, zdaj pa se mi zdi, da tak forum manjka, ker npr. ta moj problem ni povezan samo s hujšanjem, ampak bo najbrž treba narediti še kaj več, kot samo manj jesti. 
lp vsem!

clock-img

15.11.2005, 23:04

clock-img

miševi

pencil-img

888




Marjana-5 - pojdi na forum Dojenček in tam boš našla tematiko z naslovom Po porodu.


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem