cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako se že zlagajo plenice...

clock-img

11.09.2004, 16:56

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

... ravno likam tetra plenice in mi nekaj ni čist jasno; kako se že zloži plenica za široko povijanje? Saj so nam to povedali v šoli za starše, pa se nama sanja le približno... bi jih rada pospravila tako, da bodo že zložene.
Hvala in pozdravček, Pikca

clock-img

11.09.2004, 18:52

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Po strani, ki je daljša (ni entlana) dvakrat na pol (štiri plasti) in potem še po drugi strani čez pol. Mora priti bolj kratka in široka. Lahko probaš dve, eno pa tej, drugo po drugi strani, da bo ziher prav.
lp
beti

clock-img

11.09.2004, 19:57

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Nas pa so učili naj jih po daljši strani zložimo na tretjino:zmeden:? Se pravi 3 plasti in ne 4.

Pa kdo bi vedel. Najbolje, da jih zlikaš polovico na četrtine, pol pa na tretjine. Pol boš pa tiste, ki ne bodo prav pa za podloge, podiranje kupčkov ipd porabila:).

LP:angel:

clock-img

11.09.2004, 20:35

clock-img

filipinka

pencil-img

947

:(Tudi meni ni najbolj jasno, zato čakam, da mi bodo pokazali porodnišnici, še enkrat. Sem si jih pripravila na tri plasti. Sicer pa pravijo, da kak pač kera mamica zlaga. Ni ravno enega pravila!

clock-img

11.09.2004, 21:39

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Vse je odvisno od velikosti plenic. Nekatere so namrec vec kot 10 cm manjse. Posebej tiste od DM-a. Tiste se zlagajo na 3 dele (tako, da so 3 plasti). Ta velike zlagas na 4 plasti. Zlozis po dolgem in potem prelozis. Tako lahko potem najhitreje povijes otrocka...

clock-img

12.09.2004, 13:29

clock-img

Mandarin

pencil-img

96

Finta je v tem, da v LJ previjajo drugače kot v MB! :)-
Ravno, ko sem jaz bila v šoli, so imele babice neko konferenco ali nekaj podobnega in potem je naša vsa zgrožena ugotavljala kako v MB že leta previjajo drugače.
:)- lp

clock-img

13.09.2004, 08:53

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Na začetku sm jih zlagala na četrtino, po pregledu kolkov pa sm jih do naslednjega pregleda zlagala na tretjino. ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem