cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako reagirajo vaši malčki na

clock-img

28.09.2005, 18:58

clock-img

india

pencil-img

5342

zvonec oz. na telefon? Pri nas se za telefon tamali trije stepejo,kdo bo prvi prišel do telefona. Ko pa pozvoni pa začne Mark nervozno skakati pred menoj in dela grrrr,brrrrr, dddddd, ter me vleče za roko. Ful smešno skratka, da komaj pridem do vrat. Včasih pa je pri vratih še pred menoj, čeprav mora po dvojih stopnicah.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 19:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja seveda, drenja se, da bo ja prva pri vratih...in pol reče samo : "Mama!" (misli, da bo na vratih moja mati, no sej dostkrat se ne zmotuser posted image )

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.09.2005, 20:45

clock-img

Anonimen

Ko telefon zazvoni, leti in mi ga prinese. Ko pozvoni zvonec, je prvi pri vratih.

clock-img

29.09.2005, 00:21

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri nas velja pravilo:"Kdor prvi pride,prvi melje."Za mobi,ali telefon.Za hišni zvonec pa nista nič kaj dosti zagreta.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

29.09.2005, 07:50

clock-img

Anonimen

Naš se pa ne da motit. Briga ga, če telefon zvoni, pa je v bližini...dela svoje naprej.

clock-img

29.09.2005, 19:51

clock-img

Anonimen

Kadar kdo zazvoni, je v trenutku tako presenečn in vesel, da kar zavriska. Proti vratom pa se ne požene, dokler jih ne odprem in dokler ne vidi, kdo je zunaj. Če je dedi, potem odgalopira proti njemu user posted image

Ko zazvoni telefo, si da takoj roko na ušesa in se smeje. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem