cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako pripravite repke kozic

clock-img

16.01.2006, 13:40

clock-img

lucika

pencil-img

2357

kako pripravite repke kozic? to imam namreč fuuul rada iz jedilnika šparove restavracije; in koliko sem tam vidla, so jih vsipali v olje, kot krompirček. zdaj bi jih pripravila doma, pa ne vem, ali se jih samo speče v olju, ali je prej potrebno kaj. ne vem, pomokat, posolit...pojma nimam. rada bi samo, da bi bilo tak ful njami, kot imam rada:)

clock-img

16.01.2006, 14:08

clock-img

*tasika*

pencil-img

78

Kozice user posted image

Najboljše so tiste, ki jih narediš sveže in ne zamrznjene. (Ampak res sveže pri nas težko dobiš.)

Jaz jih pomokam, posolim in popečem na olivnem olju (hladno tiskanem).

Delam jih pa tudi v omaki - jih dušim; zraven pa dodam zelenjavo in nekaj kapljic olivnega olja.

Najboljše kozice naredi ena znanka v Dalmaciji. Meni še ni nikoli uspelo narediti tako dobrih user posted image .
Je pa res, da dela vedno sveže kozice.user posted image

Nič, na morje bo treba
user posted image

clock-img

16.01.2006, 14:09

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

To so po pariško. Preden jih daš v olje jih pomočiš v jajce+ moka+ sol (vegeta). Kozice kar v to maso vržeš, potem pa vsako posebej v olje.

clock-img

17.01.2006, 20:46

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kozice? A to govorite o malih kozah ali o čem za user posted image ?!

clock-img

17.01.2006, 20:59

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Podobno škampom, samo bolj shirane so user posted image

clock-img

17.01.2006, 21:10

clock-img

lucika

pencil-img

2357

em, fejst shirane:) ko sem vraga odtalila, so se pomanjsale na .....skor nič. in sem jih potem veselo namakala v jajcko in moko...pa je od vsega veselja nastalo samo smrdljivo stanovanje.
in potem sem pogruntala, da v sparu nimajo repke kozic, ampak rakove repke. verjetno so kozice tud rakci, ampak sparovi rakci so pa pravi raki:)
ne, tole bom jedla samo se v gostilni.
hvala vseeno za nasvete:)

clock-img

17.01.2006, 21:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem