cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako prilepit sliko...

clock-img

21.04.2007, 11:53

clock-img

bamby

pencil-img

4007

.....v odgovor RR, če imam npr. shranjeno sliko v računalniku? S kopiraj-prilepi ni šlo, ctrl+c - ctrl+v pa tudi ne, razen če nisem naredila pravega posotopka. Prosim za pomoč!!!! Sem jo pa pomanjšala na 215x161 pixlov in mislim, da ni prevelika.

clock-img

22.04.2007, 08:45

clock-img

G in T

pencil-img

953

Mislim, da gre na ta način edino takrat, ko kopiraš direkt sliko iz internetne strani. Ker imaš sliko shranjeno na računalniku, je edina rešitev ta, da so daš na SHRANI SI (tukaj je link)------> http://www.shrani.si/ , in potem  v post link do slike.

npr tako:

user posted image

user posted image

http://shrani.si/files/happywknd1ypqi.gif

< Sporočilo je popravil G in T -- 22.4.2007 8:46:23 >

clock-img

24.04.2007, 11:41

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Če je na tvojem računalniku s copy/paste ne bo šlo. Če je kje na netu jo enostavno povleci v okno za odgovor.

clock-img

25.04.2007, 17:46

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Nixon, hvala ti za nasvet. Mi je šele po tvojem nasvetu uspelo.

G in T, Tudi tebi hvala za trud, ampak nisem znala shraniti sliko. Bi rabilo bolj natančen postopek.

clock-img

02.05.2007, 17:58

clock-img

Anonimen

Tam, ko piše brskaj stisneš in ti bo odprla mapa, kjer imaš slike.. Pač kjer je tvoja mapa s slikami, in eno sliko stisneš, nato stisneš pošlji datoteko.. In ko bo videna slika na spletni strani, kopiraj link drugi,nad katerim piše Koda za forum.. Nato ga prilepi sem..

LP

user posted image

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 2.5.2007 18:00:30 >

clock-img

08.05.2007, 16:07

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Isti problem, samo meni ne gre sem prilepit.
Kopirat gre, tu pa mi pol možnosti prilep sploh noče pokazat.
Kaj delam narobeuser posted image

clock-img

08.05.2007, 20:16

clock-img

Anonimen

Če kopiraš iz računalnika, valda tukaj ne bo šlo prilepit.. Če pa iz kakšne spletne strani, pa probaj z desno miško paste/prilepi, ali pa ctrl+v

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem