cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako pregnati krta?

clock-img

07.02.2008, 08:34

clock-img

Anonimen

Kako pregnati krtka z vrta? Lani je bilo še ok, letos pa je polno krtin in čisto razrahljana trava. V katalogu BAKKER sem zasledila eno napravico za preganjanje krta - a katera pozna, če to deluje?

clock-img

07.02.2008, 11:00

clock-img

urška

pencil-img

3136

deluje. mi mamo eno. ne vem če je iz tistega kataloga, ampak je prav takšna. in deluje. tam k jo mamo ni krta. se je pa naselil drugje, tko da smo zdaj kupli še eno tisto zadevo in jo postavli na drug konce vrta. ker deluje pa res samo na toliko kvadratih kot je napisano. 

clock-img

07.02.2008, 11:28

clock-img

Anonimen

O, hvala za informacijo user posted image
Bom kupila, čeprav ni preveč poceni (42 EUR), ampak če je učinkovito se pa splača.

clock-img

08.02.2008, 21:15

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

Mi smo imeli tako napravo - ne iz Bakkerja - in je zares zelo učinkovita. Že pred tem smo s podobno odgnali polhe. Cene so pa od 30 eur naprej.

clock-img

09.02.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Zelo obsežna razprava o odganjanju krta se je razvila na tem forumu: http://www.podsvojostreho.net/viewtopic.php?t=690&highlight=krt
Ne moreš verjeti, kaj vse se ljudje ne izmislijo. Zelo pa odsvetujem v branje vsem ljubiteljem živali oz. krtov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem