cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako potešiti lakoto?

clock-img

23.11.2006, 18:42

clock-img

Anonimen

user posted image  Poskusila sem že kar nekaj diet in pri vsaki me zvije lakota.Zanima me,kako si tiste,ki ste na dieti pomagate takrat,ko vas prime,da bi nekaj pojedle,čeprav ne smete?Sem tip človeka,ki ga vsak problem spravi v hladilnik.Najhuje je ponoči.A je kakšen trik,da ublažiš željo po hrani?user posted image

clock-img

23.11.2006, 18:50

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Kavo spijem. Ko pa pride tist najhujs, npr ko delam kosilo mozeku in ga gledam kako vesela je, stopim na tehtnico za korajzo in voljouser posted image user posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

23.11.2006, 18:53

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi kavo, suhe slive ali pa kakšne mandeljne ali arašide (une, ki jih je treba še olupit).
Drigače pa mi je tale problem zelo poznan. Zadnjič sem ob polnoči pizzo žrla, ne jedla. Prav basala sem se, kot čisto pravi odvisnik.

clock-img

23.11.2006, 18:57

clock-img

Anonimen

hmmm..čeprov požrem kar vidim kadar hoč :) me pa lahkota ob hujšanju nikol ne matra ponoč. zato če me zagrabi zvečer grem raj spat pa je vsaj do jutra mir z mislijo na hrano :)

drugače pa spijem kavo z natrenom al pa čaj, vodo, žlička meda tut nardi čudeže. ampak res mini žlička :) najbolje pa je če si tolk zaposlen da nima nii časa mislit na hrano :)

clock-img

23.11.2006, 20:16

clock-img

Anonimen

Če sem non stop lačna zamenjam dieto. Zdaj sem že nekaj časa na Montignacu (5 obrokov/dan do sitega)  in nisem lačna med obroki. Če je dieta prava ne smeš biti lačen! Če je človek lačen, organizem z vsakim naslednjim obrokom dela rezervo in vsaka lakota daje organizmu signal, da mora pri naslednjem obroku nujno delat rezervne zaloge (v obliki maščob). Kot npr. hrček ali druga žival, ki je lačna, takoj ko dobi hrano jo obvezno nekaj skrije, zakoplje za dni ko bo pomanjkanje. Iz istega razloga pride do bumerang efekta!
Lahko pa da ne gre za lakoto ampak, da telo potrebuje več tekočine. Poskusi popiti kozarec vode, res je pa še najbolje popiti kavo, ker "topi maščobo" hkrati pa odvaja vodo iz telesa zato je nujno zraven piti tudi vodo. In če spiješ skodelico kave in kozarec vode, ti zagotavljam da nekaj časa ne boš lačna.
Glede nočnega hranjenja;  na hladilnik si nalepi eno veliko sliko kake zares gromozansko debele ženske (po možnosti še hudo zanemarjene) in zraven napiši "taka bom, če bom jedla ponoči!" Če ti ne bo pomagalo...potem pa res ne vem...user posted image

clock-img

23.11.2006, 22:42

clock-img

til

pencil-img

574

Če si lačna potem je dobro spiti kozarec vode, ker baje prežene lakoto vsaj pri meni jo je! Če pa nisi lačna in se ti hrana samo zalušta pa nimam recepta.

_____________________________

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

24.11.2006, 07:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

Sicer ne hujšam, samo takrat, ko me popade močna lakota, pa če vem, da ni dobro, da se nažiram, spijem veliko vode in neham mislit na hrano.

clock-img

24.11.2006, 07:23

clock-img

Anonimen

Ali pa pol litra liimonade brez sladkorja, seveda. Po tem  zagotovo ne boš lačna. Ponoči pa spi, ne vstajaj, pa ne boš lačna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem