cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako naprej-pomoc!

clock-img

20.01.2010, 21:03

clock-img

Anonimen

Sem v sestintridesetem letu starosti,torej ne ravno prevec mlada!Doma imam tri leta staro punčko,želela bi di zelo še enega otroka,predsvsem zaradi svoje hčere,ki se strasno razveseli vsake otroške druzbe(PA TUDI ZARADI SVOJE VELIKE ZELJE PO OTROCICKU)!Pa sprva ni ratalo,pol pa koncno user posted image ,pa sok v 7.TEDNU,ko nastopi krvavitev!Slo naj bi za prazni vrecko,plod naj se nebi razvil!Sledi abrazija,bila sem strta,zalostna!Iskala sem odgovore,le ZAKAJ SE JE ZGODILO,pa se noben niti ne potrudi dati kaksene tolazilne besede,kaj sele dati vsaj moznega odgovora!PO nekaj mesecih mi znova uspe,pocutila sem se izvrstno,imela zelo dober obcutek,da pa bo tokrat vse vredu!V 10.tednu sem imela 1.uz,prve besede moje ginekologinje so bile=SAMO NI VEC ZIV!Sem mislila,da ne bom uspela priti do avta!Ponovno sledi abrazija!Povsod iskala odgovore,zakaj se je to ze spet zgodilo?NEKAJ PAC NI VRDU,DA SE JE TO ZGODILO ZR 2.,MAR NE?PA odgovarjajo le,verjetno kromosomska okvara?NEBI mogla se enkrat skozi vse to,si pa zelim se enega otroka,casa ravno veliko vec nimam!ZATO vse VAS,KI IMATE ZA SABO podobno izkusnjo prosim za odgovor:po kolliko ss ste imele preiskave(PREGRADE NAJ JAZ NEBI IMELA),KATERE preiskave,kako ste usspesno donosile?ISKRENO HVALA ZA VSAK ODGOVOR

clock-img

20.01.2010, 21:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pojdi še h kakemu drugemu G. Meni so šele v 4.nos., po dveh neuspelih nosečnostih ugotovili, da imam pregrado v maternici.
Odgovora zakaj ti pa nihče ne more dat. Meni so ves čas govorili, da se je pač moralo zgoditi. Da je narava poskrbela za to in bolje prej kot kasneje. In res je tako, čeprav si zdaj tega ne moreš predstavljat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem