cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako naj vem

clock-img

13.08.2004, 14:09

clock-img

aljaa

pencil-img

3

:sloncek:lepo pozdravljene! z fantom sva načrtovala najino malo pikico. mi lahko katera pove, ali je možno, da sem zanosila dva dni pred ovulacijo. takrat sva namrec delala na tem. naslednjic je bilo nekje tri do stiri dni po ovulaciji. hvala! lp!

clock-img

13.08.2004, 14:21

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Možno bi bilo, ker nekatere semenčice zdržijo tudi 48 ur. 8) Pa itak pravijo, da ko je enkrat že ovulacija, da je skoraj že prepozno, torej najbolje je malo pred....je pa seveda problem, ker ne vemo, kdaj točno bo. ;)

lp, Suzi 11t2d

clock-img

13.08.2004, 14:25

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Semenčice lahko preživijo tudi 72 do 96 ur, so pa v takem primeru že v jajcevodu in srečajo mlajše jajčece, ki je bolj pripravljeno na oploditev, tako da so teoretično možnosti v takem primeru celo večje.
držim pesti za :modri:
beti 1

clock-img

13.08.2004, 16:25

clock-img

nita

pencil-img

848

:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz držim pesti!

LP, Anita

clock-img

14.08.2004, 16:02

clock-img

aljaa

pencil-img

3

:sloncek:hvala lepa vsem. mislim, da smo res naredili naso malo pikico dva dni pred ovulacijo, saj ze vemo, da je puncka. puncke pa baje uspejo dva dni pred ovulacijo. se enkrat hvala vsem.

clock-img

17.08.2004, 00:10

clock-img

Katja*

pencil-img

54

ha, ha - pri nas smo tudi tako mislili - pa imamo krepkega korenjaka...:)-

lp

clock-img

17.08.2004, 21:44

clock-img

giga

pencil-img

124

Ja, jaz sem zvedla od ene mamice, da je njeni punčki po 20. tednu nosečnosti zrastel lulček. Itak pa ni pomembno, čestitam.:bravo::bravo:giga
Aja, šibi v lekarno po folno kislino, če še ne ješ.

clock-img

18.08.2004, 18:06

clock-img

aljaa

pencil-img

3

:sloncek:MISLIM, DA JE SEDAJ ŽE MALO PREPOZNO ZA FOLNO KISLINO, SAJ SEM ŽE V 32.TEDNU, PA ŠE VEDNO KAŽE LULIKO. ŠE MALO PA BOMO VIDELI. BOM JAVILA.

clock-img

19.08.2004, 08:01

clock-img

tiha

pencil-img

118

Hi, hi, hi.
Tudi jaz sem zanosila pred ovulacijo (9 dni po ZM, na sinov rojstni dan :);) - čeprav naj bi bili takrat še kao varni dnevi.
Torej je naša pikica po vsej verjetnosti tudi punčka 9nebesa9nebesa9nebesa (na NS je dr. Šajina rekla, da naj bi bila pupa), bomo videli kaj bo čez dva tedna na UZ.

LP tiha in :roza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem