Mi smo šli lani na morje z 2 in pol mesečno beaglico in je bilo čisto fajn! Imeli smo jo pa 14 dni takrat. Sprva je bilo mišljeno, d abo pri babici, pa smo si premislili, ker bi jo preveč pogrešali, takrat se itak dogaja vsak dan nekaj novega in bi jo še bolj zmešali. Najbolj nas je skrbela 4-5 urna vožnja (Pag), pa jo je brez problema prespala, edino enkrat je mal bruhala in na trajektu ji je bilo malo slabo.
Na plaži smo jo imeli s sabo, nismo šli edino na Zrće, ki imajo modro zastavo (še dobr, sem imela vsaj izgovor, da ne gremo tja). Kopala se je normalno, noben nas ni grdo gledal, je pa res, da je bila še mladiček. Po drugih brisačah ni hodila in ni lajala (kar pa bi znal letos bit problem). Kopat s eni marala, tako da je razgrajala po brisačah.
Glede vročine - težko je bilo le ponoči, še posebaj eno noč, ko je res bilo soparno in smo jo potem ovili v mokre brisače/plenice in je spala na ploščicah na tleh.
Tudi letos, ko bo imela 1 leto in 2m ni nobene dileme, ali gre z nami ali ne. Po restavracijah ne hodimo, z Luno to itak ne bi bilo mogoče (skače na mizo, laja , tako da čas našeih prehranjevanj preživi v svojem boksu), gužve in asvalta je navajena (Ljubljana), lulat zna povsod, kakat tudi , pobiramo tudi vedno in povsod (zaloga vrečk je obvezna!!! WC-hovov večinoma Hrvati še ne poznajo, vsaj kar imamo mi izkušenj, pri nas na Obali so vrečke na voljo).
Da bi jo kje pustili - ni šans. Že itak je blazno hudo, če je dopoldne oz. 6-7 ur sama, ubogljivost ni ravno njena vrlina in je babi ne bi znala pedenat, spi pri meni na postli ... ni da ni. Gre z nami in pika! Pa še nad vodo se je full navdušla, tko da letos ma da plava ;)
LP, Ribica