cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako je bilo 2-ič,tiste,ki ste bile veliko šivane....

clock-img

14.12.2008, 23:27

clock-img

naja78

pencil-img

2169

tudi materični vrat,ne samo epizotomija.meni delajo mišice medeničnega dna,kar probleme.malo imam pomisleke da bi imeli še enega user posted image čez kako leto,pa me stalno mori moj raztrgan materični vrat,pri porodu.
skrbi me nosečnost,da mat.vrat ne bi popuščal in ....kaj bi lahko sledilo.
ima katera izkušnje,ali preveč kompliciram.user posted image

clock-img

15.12.2008, 00:50

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

naja jaz težav z mat.v. nisem imela  (so bile pa druge težave), vsaka nosečnost je bila drugačna - v prvi povišan pritisk (na koncu 3 tedne hospitalizirana zaradi hipertenzije) - sprožen porod 10 dni po PDP- trajalo 12 ur- prišlo do zastoja na medeničnem dnu, rodila z vakumom - dobila 25 šivov- 3 tedne sem bila kot da bi me nekdo pretepeluser posted image  - 2. nosečnost- težave z astmo, pritisk bp, rodila  3 dni čez PDP v 2 urah, brez šivov, ko sem prišla domov sem bila kot rožcauser posted image ... dve čisto različni izkušnji... in imam prijateljice, ki imajo podobno- za sabo dva ali tri porode in vsak je bil drugačen...verjemi, tudi mene je po prvi izkušnji pošteno skrbelo...

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

15.12.2008, 08:13

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

user posted image

clock-img

15.12.2008, 09:24

clock-img

cmrucek

pencil-img

92

Enako! Prvi otrok je imel zelo veliko glavico in sem bila tudi precej šivana. Drugi je bil sicer malenkost manjši in sem bila šivana pol manj, pa tudi šivi so neprimerno manj boleli. Prvič sem se s tabletami proti bolečinam počutila slabše kot drugič brez vsega.... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem