cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako iz fotk narediti pps

clock-img

27.09.2010, 07:14

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Zanima me, kako sestaviti svoj pps - iz svojih fork bi rada naredila prezentacijo, tako da ko klikaš z miško menjaš slike, pod slikami pa bi rada napisala tudi komentar.
A je to težko?
Ali obstaja kakšen računalniški tečaj, kjer se to lahko naučiš in kateri? In v katerem programu se to sploh dela?

Računalnik sicer veliko uporabljam, ampak bolj programe word, excel, pa internet seveda.

To bi bilo zame osebno in za prijatelje, ne za kakšno javno predstavitev.

Hvala za nasvete in lp. 

clock-img

27.09.2010, 07:40

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Živjo,
če uporabljaš Word in Excel, potem ti tudi MS Prezentacija (v nadaljevanju PPT) ne bi smela delati težav, saj dela na podoben princip:
- uvažaš datoteke (torej slike)
- dodajaš tekst, glasbo, zvočne efekte...
- oblikuješ tekst, postavitev, slike...ipd.

Poskusi "za foro" - jaz nikoli prej nisem delala s PPT, pa sem postala popolni samouk z malo igračkanja. Predstavljaj si, da vse to delaš z Wordom - osnovni ukazi oz. funkcionalnosti so res podobni oz. identični.

Če bi želela iti na tečaj, obstaja kar nekaj podjetij, ki izvaja računalniške tečaje (v angleščini je kar nekaj tudi brezplačnih tečajev). Če pa v iskalnik odtipkaš tekst Kako narediti učinkovito predstavitev PowerPoint, je tam na voljo posnetek - sama ga sicer nisem pogledala, ampak bi znal biti uporaben, če si začetnik.
Razmisli tudi o inštrukcijah - te pridejo ceneje.

clock-img

27.09.2010, 11:33

clock-img

jar

pencil-img

248

hitro se da naredit tudi s PICASO (googlov program za urejanje fotk) kjer tudi lahko dodaš besedilo in glasbo, enako na microsoftovem MOVIE-MAKER-jem

clock-img

27.09.2010, 16:16

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Pojdi v Power Point in se igračkaj. Poskušaj, pa bo nekaj že ratalo. Jaz sem se tudi s tem programom sama naučila delati, brez kakšnega tečaja.

clock-img

27.09.2010, 17:11

clock-img

enea

pencil-img

2440

Jaz sem pa letos prvič vzela pc na dopust, morje. Pa sem naredila kar nekaj slik, in sem vsem mojim prijateljem poslala "razglednico" iz powerpointa, oz pps. Nisem dodajala glasbe, ker sem imela le par strani. Sem pa to letos delala prvič in mi je kar ratalo, sem pa hodila na ecdl tečaj računalništva, ki mi ga je pred 2 leti financiral zavod za zaposlovanje.
Če te zanima izdelek mi na zs pošlji email naslov.user posted image user posted image
Ja meni se zdi da v powerpointu najlažje narediš tole, z vsemi detajli vred

< Sporočilo je popravil enea -- 27.9.2010 17:12:49 >

clock-img

27.09.2010, 20:01

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

punce hvala. Se bom malo poigrala s programom, pa bom videla, kako bo šlo.

Enkratna, ta posnetek sem si ogledala, vendar iz njega ne izveš nič. Gre v bistvu za reklamno potezo, da potem kupiš CD  (za cca 80 €), iz katerega se potem naučiš, kako uspešno pripravljaš prezentacije.

LP 

clock-img

01.10.2010, 21:15

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Album iz fork je v PowerPointu čisto enostavno naredit. Na zavihku Vstavljanje (govorim za PP 2007) imaš možnost Album s fotografijami. Klikneš in izbereš slike. V 2003 ta možnost tud obstaja, je pa mislim med Vstavljanje>Slike>Album.
Ni nobena znanost in nič zahtevnega. Če pa rabiš kak nasvet, pa javi. ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem