Punci oblečeta spodnje hlačke, žabe in toplejše hlače spodaj, zgoraj pa spodnjo majčko, majico, pulover in bundo. Pa kapo in rokavice, seveda in tople čevelje. Še vedno se mi včasih pritožita, da ju zebe, ampak na srečo nimamo tako daleč do vrtca (gremo pa peš.
V vrtcu slečeta puloverje in hlače (in seveda vse, kar je čez) in punci oblečeta kiklci, ki ju imata kar v vrtec in jih pač po potrebi nosim domov zamenjat/oprat.
nisem pa še vidla, da bi katera mamica v garderobi preoblačila svojega otroka-se pravi hlače in žabe dol, pa spet samo hlače gor.
Jaz tega ne delam predvsem zato, ker mora potem to naredit vzg., če grejo ven (če se otrok še ne zrihta sam). Pa dlje traja in ker imam punčki, se mi zdi čisto super, če sta v žabicah in kiklcah, saj jih imata zelo radi:).
kar vidim tamalih, so skoraj vsi v žabicah, večji imajo pa fantki dostikrat kake pajkice, punčke pa svega i svašta;). Toplih hlač ji pa skoraj nikoli ne dam za v igralnico, ker se mi zdi, da bi zgorela tam, imajo kar prijetno toplo:).
Če ti žabe ne dišijo, pa mu spodaj obleči tanko trenirkico, pa kake široke hlače čez. To je zadnjič Ronja izumila
.