cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako že pravijo..

clock-img

08.09.2006, 15:54

clock-img

Anonimen

tam kjer maček rad spi..

ali je tam dober prostor, da človek spi ali ne??

clock-img

08.09.2006, 15:56

clock-img

April

pencil-img

5459

ne, maček gre tja, kjer je slaba energija

clock-img

08.09.2006, 15:59

clock-img

Anonimen

SPOROČILO: April

ne, maček gre tja, kjer je slaba energija
[/quote]

O GROZA!

Moja dva srčka spita na moji glavi!user posted image

clock-img

08.09.2006, 19:34

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

user posted image user posted image  Jah, pol je so naše spalnice obupne. Povsod je maček rad spal. Menda da je tako, da kjer pes rad spi tam je dobro. Ampak jaz se na vse to požvižgam.user posted image

clock-img

08.09.2006, 19:37

clock-img

pot

pencil-img

1487

Tam kjer so mački radi, je slaba energija. Tam kjer je rad pes, tam je dobra. Preverjeno. Smo dali zmerit in je res. 

clock-img

08.09.2006, 20:27

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Se strinjamuser posted image

clock-img

08.09.2006, 23:28

clock-img

Nota

pencil-img

137

Žal v te pravljice ne verjamem ....user posted image .
Z mojimi mački sem bivala že v veliko različnih prostorih, stanovanjih, hišah, hotelskih sobah,  .. vedno so bile tam, kjer sem bila jaz ... V hiši so bile tudi opravljene meritve (podzemni tokovi) zaradi mojih mojih prepogostih migren in na vseh tistih mestih, kjer sem se največ zadrževala in z mano tudi moji mački, ni bilu sledu o kakšni negativni energiji ...

Težko bi bilo torej verjeti,  da pa so bili prav vsi ti različni prostori (v različnih mestih, različnih državah), v katerih sem živela, polni negativnih sevanj user posted image user posted image

Simona
SI*MuSiCat - Silver/Golden Persian Cats
Felinološko društvo Ljubljana

clock-img

09.09.2006, 23:32

clock-img

Anonimen

Moja cmrla (pes) spi pri meni na povstru (me uspesno zrine doluser posted image ), pri nogah ali pa na mojem trebuhu .. ali pa v spalnici na sredini zakonske postelje med ocijem in mami user posted image  

Spi pa rada se na balkonu in na kavcu ... Ne vem sicer, ce je tale mala razvajenka sploh kej merodajna, ker bi najbrz kar umrla od hudga, ce bi mogla spat sama v drugem prostoru.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem