cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakšni copati za prve razrede?

clock-img

08.08.2011, 12:43

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Zanima me, kakšne copate ste ve nakupile za vaše otroke za šolo in kateri se najbolje obnesejo?

clock-img

08.08.2011, 13:18

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Bistvo je, da podplat ne drsi in ne premoči.

clock-img

08.08.2011, 13:34

clock-img

ruby19

pencil-img

146

A se vam zdijo boljše npr. v stilu Cicibana ali kakšne "balerinke"?

clock-img

08.08.2011, 13:38

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Mojemu sem kupila klasične usnjene črne šolske copate, z gumijastim podplatom. Trgovine ciciban- petejan - 12,00 eur.  Tiste ala sparky bi po mojem trajale ravno 2 tedna.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

08.08.2011, 13:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Tiste ala sparky bi po mojem trajale ravno 2 tedna.

Sparkyjeve usnjene copatke kupujem že tretje leto (za vrtec in doma) in komot zdržijo pol leta, ko jih je potrebno menjati zaradi številke.

Tudi tiste tekstilne s peno sem že kupila in ni bilo nič narobe z njimi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.08.2011, 15:12

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

klasične šolske, mogoče kakšne mal lepše

clock-img

11.08.2011, 06:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ruby19
Zanima me, kakšne copate ste ve nakupile za vaše otroke za šolo?

Za Pubertetnika (9. razred) klasične papuče/natikače iz blaga, za Mladiča (1. razred) pa navadne šolske copate z gumijastim podplatom.

clock-img

16.01.2012, 10:57

clock-img

IvaSem

pencil-img

5

Mi smo preizkusili že nešteto copatov, ki pa so se takoj strgali!user posted image Tako da kupujem le še te copate: http://copati.si/izdelki/copati_za_malcke/

clock-img

16.01.2012, 11:06

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: IvaSem

Mi smo preizkusili že nešteto copatov, ki pa so se takoj strgali!user posted image Tako da kupujem le še te copate: http://copati.si/izdelki/copati_za_malcke/

Ja kaj pa potem delate s copati?
Za v vrtec jih zadnje 2 leti kupujem kar v Massu, usnjene z usnjenim podplatom, različni motivi, cena 12€. Verjetno bomo za prvi razred vzeli tudi kar tam - samo motiv (ugibamuser posted image user posted image ) ne bo več pikapolonica (ali pa tudi user posted image ).....

clock-img

17.01.2012, 09:15

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

V Leclercu prodajajo usnjene copate od Muce Copatarice. Copati stanejo res malo več (okoli 8 €), ampak naši držijo že drugo leto. Edino to bi pripomnila, da je bolje, da se kupujejo temni copati, ker svetlo rjavi so bili že po tednu dni temno sivi, kot da so zguljeni in sem mu zato kupila druge barve (ista znamka), prve sem oprala in jih nosi doma. Spodaj sicer ni prava guma, ampak copat vseeno ne drsi.

Naše izkušnje s temi copatki so bile dobre, tako da jih bomo kar prakticirali, dokler jih bo želel nositi.

Res pa je tudi druga stvar, našemu malemu zelo počasi raste noga, kar ima tudi svojo prednost. user posted image Čevlje in copate lahko nosi tudi po dve sezoni.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 17.1.2012 9:17:21 >

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

clock-img

18.01.2012, 08:51

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Telovadne copate, gumijast podplat.

Usnjen drsi in ker otroci radi tekajo, usnjen ne zavira dovolj hitro.

clock-img

10.03.2012, 08:51

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Ja, no, lahko vzamem nazaj, drugi copati so zdržali le 4 mesece. Sedaj ima luknjo na prstku. user posted image

Naslednje leto bom premislila, ali še bom kupovala te copate. Ker konec koncev so zelo dragi proti drugim.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

clock-img

19.03.2012, 20:58

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Kupila sem mu kar navadne telovadne copate, z gumijastim podplatom in je čisto ok. user posted image Aja, pa raje usnjene kot tekstilne, ker na tekstilu veliko hitreje nastane luknjica..

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem