writing-img

kakšna pametna ideja ?

clock-img

03.12.2006, 16:41

clock-img

lutka

pencil-img

1323

No takole, napočil je čas, ko nama pridejo zidat "mitel " stene. Do torka imam čas , da pogruntam in povem kakšne želje imam user posted image , kar imam jaz trenutno je totalni " black aut". user posted image user posted image

Vem, da nočem imet navadnih odprtin, kjer ne pridejo vrata, rada bi kombinirala s prizmami sploh v kopalnici kjer nimama okna.

če ima katera od vas kakšno pametno idejo ali link, bi bila zelo vesela.

lp user posted image user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

03.12.2006, 17:07

clock-img

Anonimen

Hmm...oprosti, jaz pa nisem razumela tvojega posta. Kaj so to "mitel" stene? Predelne stene?user posted image

Pa nočeš "navadnih odprtin, kjer ne pridejo vrata" user posted image ? In čemu bodo potem namenjene odprtine?

Zdej, če si imela v mislih predelne stene: če imate malo oken in slabo osvetljene prostore, so predelne stene iz prizem  super rešitev! Jih je možno dobiti z različnimi vzorci in različnih barv.

A si imela to v mislih?...ampak tisto z vrati mi pa sploh ni jasno. Oprosti user posted image

clock-img

03.12.2006, 18:34

clock-img

lutka

pencil-img

1323

user posted image user posted image  sem malo zmedeno napisala,ha.

ne, ne saj ponekod pridejo vrata , ampak prehod iz kuhinje v dnevno sobo bo brez vrat. Odprtina ja (obok), ali kakšen drug način , sem videla že kar nekaj slik ampak zdaj ko jih rabim jih pa ne najdem.

A zdaj razumeš , kaj sem mislila user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

04.12.2006, 14:54

clock-img

Anonimen

aha user posted image

torej oboki...hmm..nimam nobene posebne ideje. Moji kolegi imajo obok obložen s tistim porfido kamnom. Izgleda lepo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem