cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakšna je "lonček metoda?

clock-img

02.03.2010, 11:13

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Zadnjič sem brala intervju z lezbičnim parom,  ki imata otroka. In eno izmed vprašanj je tudi bilo kako je ena izmed njiju zanosila, glede na to, da umetna oploditev samskih žensk v Sloveniji ni dovoljena. Pa sta rekli, da sta uporabili "lonček metodo". Darovalec sperme je prinesel spermo v lončku, potem pa sta one dve doma to spermo uporabili.
Blazno me matra firbec kakšna je to metoda.
A katera ve?
Sploh si ne predstavljam kako to gre.

clock-img

02.03.2010, 11:16

clock-img

tintin

pencil-img

3293

pomoje zliješ vsebino lončka v nožnico in narediš svečo, da steče čim globje....tudi jaz sem brala ta intervju, ja, mamico otročka namreč poznam iz študentskih časov.user posted image

clock-img

02.03.2010, 11:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Darovalec sperme je prinesel spermo v lončku, potem pa sta one dve doma to spermo uporabili.
Blazno me matra firbec kakšna je to metoda.
A katera ve?
Sploh si ne predstavljam kako to gre.

sej si si ze sama odgovorila.... lahko da sta si potem ta loncek samo zlili v noznico, mogoce pa sta si celo pomagali s tisto inekcijo, ki jo dobis v lekarni....

a bos probala!?user posted image

clock-img

02.03.2010, 13:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

V bistvu je ta otrok potem resnično "ročno delo".

clock-img

02.03.2010, 13:08

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Ne, ne...niste dojele poante. Če je v lončku....se vzame oralnouser posted image

clock-img

02.03.2010, 13:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

V bistvu je ta otrok potem resnično "ročno delo".

user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

02.03.2010, 14:02

clock-img

Anonimen

Katastrofa.
Prškalen en bl k ta drug.
Sam ne vem kater je bolj. user posted image

clock-img

02.03.2010, 14:03

clock-img

dory

pencil-img

8852

o fak...o tem niti ne razmišljam, ker je po naravni poti vse preveč lepš...aja sej res v temle kontextu kaj je sploh naravno?

clock-img

05.11.2024, 13:28

clock-img

Alex555

pencil-img

1

Sem darovalec, pripravljen pomagati brez pričakovanja ničesar v zameno. Verjamem, da je to lep način za prinašanje sreče. Imam odlične gene. Zelene oči, rjavi lasje, visok 1,80 m, vitek in atletski. Imam odlične gene in imam nedavne preiskave, ki dokazujejo moje popolno zdravje in plodnost. Pišite mi sporočilo na donorlife@mail.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem