cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakšen senčnik za dvojni voziček?

clock-img

30.04.2012, 08:56

clock-img

cilla

pencil-img

763

Živijo,
mene pa zanima, kaj uporabljate/ste uporabljali na dvojnem vozičku za zaščito pred soncem. Prej v košarah ni bil problem - tetra plenica in je bilo, zdaj v športnem delu pa plenica ne funkcionira več. Dežnički mi ne potegnejo, nekako si ne predstavljam, da bom hodila naokoli s po enim dežničkom na vsaki strani vozička... user posted image Včasih se je dobila neka UV strehca (popenny?), ampak nič več. V BC imajo sicer nekaj podobnega, vendar le za enojne vozičke.
Se priporočam za izkušnje in če kdo ve, če kje prodajajo kaj uporabnega.

Lep dan, Tjasa

clock-img

01.05.2012, 13:33

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Jaz sem si nabavila dva senčnika, vendar smo potem samo enega uprabljali in smo ga dali na sredino in je bilo dovolj. Z dvema smo bili pa preveč široki.

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

04.05.2012, 08:42

clock-img

katym

pencil-img

137

mi uporabljamo dežniček na sredini, pa je super, če je pa potrebno, pa v kombinaciji z uno uv strehco, k jo prodajajo v bc, se da namontirat tudi na dvojni voziček, sam pri nas na arii ni tako zelo učinkovita sama...

clock-img

04.05.2012, 14:02

clock-img

Anonimen

Ko sem jaz z našo frajlo vozičkala, sem srečevala mamico dvojčkov, ki je na voziček montirala istega pepenja, kot jaz na enojni voziček, pa sta bila tamala lepo v senčki ... je pa sedaj tako, da pepenija ni za dobit, ker ga prodajajo pod imenom babysmile, al neki podobnega.

clock-img

10.05.2012, 08:21

clock-img

cilla

pencil-img

763

Morda komu v prihodnje pride prav info, kako sem rešila zadevo: Kupila sem originalno UV zaščito za voziček TFK. Zadevščina prekrije celoten športni del (oba sedeža). Zgleda kot neka tanka polprozorna srebrna tkanina. Otroka očitno vidita čez, ker ne pi***ta. Ko je voz pokrit s tem, se zrak spodaj kljub močnemu soncu ne segreje, očitno jima čez to zadevo tudi manj blešči, ker čeprav na videz sonce sveti nanju, ona dva gledata in se ne pritožujeta več. Je pa smotano, če rabiš hitro prit do enega od otrok (npr. ko se loti kateri jokat in bi mu rada na hitro dudo zatlačila v usta, preden razdraži še drugega). Moraš odpet en gumb na elastiki in odgrnit celo "plahto". user posted image Morda če bi vzela dve ločeni plahti, ma mi ni prišlo na misel. Ampak bi bilo pa dvojno delo to pripenjat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem