cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakšen čaj

clock-img

28.11.2008, 21:08

clock-img

biga

pencil-img

838

Kakšen čaj pijejo vaši leto in pol stari malčki? Sadnega, zeliščnega? Tudi domačega iz posušenih zelišč?

clock-img

28.11.2008, 22:11

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša otroške čaje od hippa, alete..so pa večinoma iz komarčka, kakšen je tudi sadni. ni ne vem kakšne izbire, sem zadnjič hotela enega kupiti, pa piše da je primeren od ne vem kolk let naprej?? user posted image

clock-img

28.11.2008, 22:42

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

otroške čaje "filter vrečke" zelo malo sladkane ali pa nič, včasih dodam malo goznega medu...

clock-img

25.02.2009, 12:12

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Instant od Bebivita (Muller) - komarček občasno, sicer pa kar pastirčkov čaj skuham od Hoferja (filter vrečke), pravi d aje to od Kekca čaj, ker je gor narisan en tak fantek v planinah, včasih jima dam tudi kar šipek, sandi...od zeliščnih pa bolj takrat, ko so bolni.

clock-img

25.02.2009, 20:21

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

V teh hladnih zimskih dneh ji dajem šipkov čas z limono in medom (dopoldne), čez dan pa večinoma samo vodo.

clock-img

25.02.2009, 21:11

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Biga, predvsem čimbolj šibkega. Na zeliščnih nekaterih celo piše od katerega leta dalje so. Mi mu pri 2l damo sadnega (cca. 3 filter vrečke na 1,5 litra vode) ali pa bebe. Sicer pa ima najraje vodo ali sok (z vodo).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem