cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj zdaj....

clock-img

05.01.2006, 21:17

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kaj zdaj ženske, nič od vas/nas user posted image  . Nobena nič pridna, nič ne dela, nima nič novega za pokazat?

Malo vas pogrešam!!!!user posted image

dajmo nekaj delat no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

05.01.2006, 21:29

clock-img

smrček

pencil-img

699

Jaz sem ravno danes nekaj s sevietno tehniko eno šatlo polepšala. Sem pa delala prvič, pa je vseeno lepo izpadlouser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

05.01.2006, 21:33

clock-img

malika

pencil-img

3199

Vidiš, jaz pa se tega še nisem lotila, si me fajn spomnila, ker imam kar precej škatel. Si jo prej pobarvala ali kar polepila?

daj kako sliko ob priliki gor, da se nam malo sline začnejo cedit user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

05.01.2006, 22:40

clock-img

Anonimen

Evo mene, sem še tu, čeprav mi gre kar na jok, ko se spomnim na ustvarjanje. Tako sem se trudila, naredila najlepše božične svečnike in okvirje za slike. In kaj se mi je zgodilo???? V vsej tej božični evforiji, ko sem jih potem delila za darila okoli, sem vse skupaj pozabila slikati!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jaz tudi naredila eno škatlo, menda jo imam v albumu, poglej. Najprej sem jo prebarvala, potem pa dala tvojo servietko gor.user posted image

clock-img

06.01.2006, 11:42

clock-img

Anonimen

Ma tudi jaz kar naprej osvežujem svoj album. Seveda tudi po tvoji zaslugi Malika, ko gledam tvoje izdelke. Sem probala tiste stvari, ki si jih tudi ti delala za božična darila. POglej. Sama sem kar zadovoljna. Seveda pa bo treba še veliko veliko vaje, da bodo izdelki taki kot tvoji.
Čaw

clock-img

08.01.2006, 09:39

clock-img

india

pencil-img

5342

Malika, malo bo treba počakat, še kak dan, da dam v album nekaj novega...kvačkam namreč še en prtiček in potem bom dala noter vso kvačkarijouser posted image

clock-img

08.01.2006, 09:50

clock-img

malika

pencil-img

3199

http://topi.moj-album.com/

evo, sem imela delodiš user posted image  in  pobrala vse škatle, ki sem jih našla doma user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem