cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj vam že cveti?

clock-img

22.02.2007, 21:00

clock-img

k1

pencil-img

1649

pri nas anemone, hijacinte, krokusi, trobentice. tulipani so tudi že veliki.

clock-img

22.02.2007, 22:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zvončki, krokosi, trobentice, japonska kutinja, tulipani in narcise pa so že fajn pognali listke.
Zanima pa me, ali jih sedaj lahko pustim odkrite (mislim predvsem tulipane in hijacinte)? Čez zimo sem jih namreč zavarovala s smrečjem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2007, 22:18

clock-img

trixi

pencil-img

741

user posted image user posted image user posted image zvončki in trobentice,
              mačice, vijolice, 
              spet pomlad je tu user posted image user posted image user posted image

pa še narcise in ... moram naredit en sprehod okoli hiše

clock-img

23.02.2007, 07:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zvončki, trobentice, telohi, pa mačice, marjetice. Kot v tisti pesmi: "zvončki in marjetice, mačice, vijoliceuser posted image

Narcise so že zunaj, to je za naše konce pravi čudež, saj po "pravilih" ta čas sploh ni bilo ne duha in sluha o kakšnih rožcah. Letos je pa itak vse zmešano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem